Back to Question Center
0

5 τρόποι για τη μείωση του στρες στο σπίτι

1 answers:
 • Οικογενειακά γεύματα
  • .
  • Οικογενειακές δραστηριότητες
  • Επικοινωνία
  • . 30)

   Άγχος και οικογένεια

   Αγάπη, πάθος, σύγκρουση, επιχείρημα. Είναι πώς συνδέουμε και μαθαίνουμε το ένα το άλλο. Είναι το πώς αναπτύσσεται ως άνθρωποι και ως οικογένεια - logiciel libre gestion de projet.

   Είτε πρόκειται για μια απροσδόκητη ασθένεια, κακές ποιότητες, οικονομικές δυσκολίες ή επιχειρήματα σχετικά με το φόρο σκουπιδιών, είναι αναπόφευκτο κάθε οικογένεια να αντιμετωπίσει το άγχος από κοινού. Οι οικογένειες που είναι έτοιμες για αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσπαθούν να γίνουν ισχυρότερες και πιο προετοιμασμένες για μελλοντικά προβλήματα.

   Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να βοηθήσετε την οικογένειά σας να χειριστεί το στρες και να ασχοληθεί με το άγχος που προέρχεται από τις οικογενειακές σας σχέσεις.

  Ηρεμία
  .

  Κάνετε καλή δουλειά να διατηρείτε ένα ευτυχισμένο πρόσωπο στην εργασία, αλλά ίσως όταν επιστρέψετε σπίτι, αφήστε την οικογένειά σας να την έχει. Μπορεί να αφαιρείτε κατά λάθος το άγχος σας στην οικογένειά σας και να κάνετε κακό χωρίς να το καταλάβετε.

  Αν τελειώσατε μια ιδιαίτερα αγχωτική ημέρα εργασίας, πατήστε πριν περάσετε από την πόρτα σας τη νύχτα. Κάντε βαθιά αναπνοή ή ακούστε κάποια χαλαρωτική μουσική. Αυτό βοηθάει να έχετε καλύτερη διάθεση πριν δείτε τον σύντροφο και τα παιδιά σας. Θα σας ευχαριστήσω που δεν έρχονταν αδέξια.

  Επιμερισμός εργασιών
  .
  Μοιραστείτε καθήκοντα

  Κανείς δεν απολαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού, αλλά είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η εξισορρόπηση των εργασιών όπως η σμίκρυνση, η απομάκρυνση των σκουπιδιών, η ηλεκτρική σκούπα, το πλύσιμο του σκύλου και η εξάπλωση της αυλής μπορούν να αποτρέψουν μελλοντικές συγκρούσεις.

  Αν όλοι βρεθούν, κανείς δεν θα νιώσει. Επιτρέπει επίσης τη διδασκαλία στιγμών με τα μικρότερα παιδιά, ώστε να μαθαίνουν να μην απογοητεύονται όταν δεν είναι πλήρως ικανά να ολοκληρώσουν μια εργασία. Στη διαδικασία θα μάθουν δεξιότητες που θα χρειαστεί να ζήσουν μόνοι τους.

  Οικογενειακά γεύματα
  . 35)

  Η ώρα δείπνου είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μιας οικογένειας. Τις νύχτες δεν σπεύδεις για μπαλέτο ή πρακτική ποδοσφαίρου, κάθονται σε μια διάσκεψη γονέα-δάσκαλου, ή συναντήσεις για μια επερχόμενη φιλανθρωπική εκδήλωση, σχέδιο για την οικογένειά σας να δείπνο μαζί. Λάβατε περισσότερα από ένα καλά πράγματα από αυτό. Σύμφωνα με μελέτη του περιοδικού Pediatrics , τα παιδιά που τρώνε γεύματα με την οικογένειά τους τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα είναι 24% πιο πιθανό να καταναλώνουν υγιεινά τρόφιμα και 12% λιγότερο πιθανό. να γίνει υπέρβαρο.

  Μια μελέτη από το Brigham Young University διαπίστωσε ότι οι ενήλικες που κάθονται στο οικογενειακό γεύμα το βράδυ ανέφεραν ότι η δουλειά τους είναι πιο ικανοποιητική και υγιεινότερη, υποδεικνύοντας ότι το ίδιο το δείπνο μπορεί να μειώσει το άγχος.

  Αυτή τη φορά μαζί παρέχει μια ευκαιρία για επικοινωνία και οικοδόμηση σχέσεων. Σας επιτρέπει να μάθετε για τα πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν άγχος στα παιδιά σας. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να αποτρέψετε μελλοντικά προβλήματα και να τους διδάξετε πώς να ανταποκριθούν στις πιέσεις που αντιμετωπίζουν τώρα.

  Οικογενειακές δραστηριότητες .
  Έχετε οικογενειακές δραστηριότητες

  Δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε περίτεχνα ταξίδια σε θεματικά πάρκα ή μεγάλες εξορμήσεις Σαββατοκύριακου. Η εγγραφή ενός Σαββατοκύριακου το μήνα ή μία νύχτα την εβδομάδα για να περάσετε ως οικογένεια διατηρεί τα κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά και σας επιτρέπει όλους να δεσμευτείτε ως οικογένεια. Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια, κάντε ένα έργο τέχνης ή κάντε μια βόλτα. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο, ή ακόμα και να κοστίζει χρήματα.

  Επικοινωνία
  Κρατήστε την επικοινωνία ανοιχτή (. 35)

  Γνωρίζετε καλύτερα τα παιδιά και το σύζυγό σας. Όταν ενεργούν διαφορετικά ή δεν φαίνεται να είναι οι ίδιοι, πιθανότατα θα πάρετε αυτό γρήγορα. Αντί να αποφύγετε το προφανές, ρωτήστε τι συμβαίνει.

  Takeaway

  . ) Η διαβίωση μαζί ως οικογένεια προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μειωθεί το άγχος που δημιουργείται φυσικά στην οικογενειακή ζωή. Περνώντας μαζί το χρόνο, μοιράζοντας τις δουλειές, κρατώντας τα κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά και καθισμένος σε ένα βραδινό γεύμα μαζί αρκετές φορές την εβδομάδα, όλα βοηθούν να κάνουν την οικογενειακή σας ζωή μαζί λιγότερο αγχωτική και πιο ευχάριστη.

  April 5, 2018