Back to Question Center
0

Τα παιδιά των ασθενών με Αλτσχάιμερ μπορούν να είναι πολύτιμοι πόροι για τους επιστήμονες

1 answers:
Children of Alzheimer’s Patients Can Be Valuable Resources for Scientists

Αλλά η Reiswig είναι. ακριβώς το είδος του ατόμου οι ερευνητές της Αλτσχάιμερ αναζητούν για τους μακροπρόθεσμους παρατηρητικούς πίνακες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατέρας του Reiswig αντιμετωπίζεται επί του παρόντος για την πρώιμη έναρξη κυρίαρχα κληρονομικής νόσου του Alzheimer.

Οι ερευνητές θέλουν να μελετήσουν ανθρώπους όπως ο Reiswig κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών για να προσπαθήσουν να καταλάβουν πώς αναπτύσσεται το Alzheimer και αν οι πρώιμες θεραπείες μπορούν να είναι αποτελεσματικές.

Ορισμένα ενήλικα παιδιά ασθενών με νόσο του Alzheimer είναι απρόθυμα να συμμετάσχουν σε τέτοιες δοκιμές λόγω της δέσμευσης του χρόνου και από φόβο να λάβουν τη δική τους διάγνωση της ασθένειας - computer repair san jose winfield.

Ωστόσο, ο Reiswig δήλωσε ότι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους σαν τον ίδιο να προσφέρονται εθελοντικά λόγω του πλούτου των πληροφοριών που μπορούν να λάβουν οι ερευνητές από αυτούς.

«Η συμμετοχή μου στη δίκη είναι η ευκαιρία μου να βοηθήσω στην εξάλειψη αυτής της φρικτής νόσου για τα παιδιά μου και ενδεχομένως για τον κόσμο», δήλωσε ο Reiswig στην Healthline. "Τυχαίνει να είμαι σε ένα εξαιρετικά μικρό τμήμα του πληθυσμού που μπορεί να χρησιμεύσει ως εξαιρετικά χρήσιμο εργαστήριο αρουραίους. "

Διαβάστε περισσότερα: Λάβετε τα στοιχεία για τη νόσο του Αλτσχάιμερ»

. Υπάρχουν πέντε σημαντικές μακροχρόνιες μελέτες του Αλτσχάιμερ που αφορούν τα ενήλικα παιδιά των ατόμων που έχουν διαγνωσθεί με την ασθένεια.

Ένα από τα πιο γνωστά επιτηρείται από το Wisconsin Alzheimer Disease Research Centre , το οποίο ιδρύθηκε το 2001.

. μελέτη ατόμων ηλικίας μεταξύ 45 και 65 ετών που έχουν οικογενειακή ιστορία της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Περισσότερα από 1.500 άτομα συμμετείχαν στη μελέτη αυτή τα τελευταία 15 χρόνια. Η μέση ηλικία των συμμετεχόντων είναι 53 ετών και το ποσοστό διατήρησης είναι 82%.

Μόνο μια χούφτα από τους συμμετέχοντες μέχρι τώρα έχουν διαγνωστεί με Alzheimer's. Άλλες 10 έως 20 τοις εκατό έχουν δείξει κάποια γνωστική παρακμή.

Sterling Johnson, Ph. D., κλινικός νευροψυχολόγος που είναι αναπληρωτής διευθυντής στο ερευνητικό κέντρο και καθηγητής στο. Πανεπιστήμιο του Wisconsin School of Medicine και Δημόσιας Υγείας, δήλωσε στην Healthline τα δεδομένα που παρέχει η μελέτη αυτή είναι ανεκτίμητη.

«Ο κόσμος χρειάζεται τις πληροφορίες που μπορούμε να συλλέξουμε από αυτούς», είπε.

Οι συμμετέχοντες στη μελέτη περνούν από γενετικές εξετάσεις για να προσδιορίσουν το ενδεχόμενο κίνδυνο για την ανάπτυξη του Alzheimer.

Ο Johnson δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα γενετικά τους αποτελέσματα ή όχι.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι συμμετέχοντες δίνουν δείγματα αίματος, παίρνουν απεικόνιση του εγκεφάλου, και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ακόμη και σπονδυλική στήλη που συλλέγονται.

Ενημερώνονται για εξελίξεις όπως η ανάπτυξη της πλάκας και των tau μπερδέματα μόνο όταν αυτά τα πράγματα είναι σίγουρα.

«Τους ενημερώνουμε μόνο για τα πράγματα που είμαστε σίγουροι», δήλωσε ο Johnson.

Οι ερευνητές συλλέγουν επίσης δεδομένα σχετικά με τον τρόπο ζωής των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την κατανάλωση οινοπνεύματος.

Ο Johnson είπε ότι οι ερευνητές ελπίζουν να μάθουν δύο σημαντικά πράγματα.

Το πρώτο είναι πώς αναπτύσσεται το Αλτσχάιμερ. Αυτοί οι τύποι μελετών έχουν ήδη προειδοποιήσει τους επιστήμονες ότι εμφανίζονται αυξήσεις όπως η πλάκα και τα μπερδέματα

στον εγκέφαλο ενός ατόμου 15 έως 20 ετών ή περισσότερο πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι οι μακροπρόθεσμες μελέτες θα αποκαλύψουν ακριβώς τι προκαλεί το Αλτσχάιμερ, καθώς και γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στην ασθένεια.

Το δεύτερο είναι αν οι πρώιμες θεραπείες μπορούν να είναι αποτελεσματικές. Οι άνθρωποι στις κλινικές μελέτης μπορούν να λάβουν φάρμακα πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα για να διαπιστωθεί εάν οι θεραπείες συμβάλλουν στην καθυστέρηση ή ακόμη και στην εξάλειψη της νόσου.

«Μας βοηθά να στρέψουμε σθεναρά το πρότυπο της καθιέρωσης θεραπειών», δήλωσε ο Johnson.

Ένα άλλο σημαντικό ερευνητικό πρόγραμμα στον τομέα αυτό είναι το Κυρίαρχο κληρονομικό δίκτυο του Alzheimer (DIAN) .

Δημιουργήθηκε επίσης ένα ξεχωριστό έργο που ονομάζεται DIAN TU . Αυτή η διεθνής μελέτη αξιολογεί την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα δύο φαρμάκων για άτομα που έχουν γενετική μετάλλαξη για αυτοσωματικά κυρίαρχη νόσο του Alzheimer.

Ο Keith Fargo, Ph. D., διευθυντής των επιστημονικών προγραμμάτων και της προσέγγισης της Ένωσης Αλτσχάιμερ, συμφωνεί με τον Johnson ότι οι μελέτες που αφορούν παιδιά ασθενών με Αλτσχάιμερ είναι ζωτικής σημασίας.

«Δεν καταλαβαίνουμε πλήρως γιατί ένα άτομο παίρνει αυτή την ασθένεια και ένα άλλο άτομο δεν το κάνει», δήλωσε ο Fargo στην Healthline. "Αυτό το είδος έρευνας μας δίνει πολλές καλές ενδείξεις. "

Είπε ότι αυτές οι μελέτες μπορούν τελικά να επιτρέψουν στους επιστήμονες να παρατηρήσουν το Alzheimer από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Μπορούμε να δούμε τα πράγματα που συμβαίνουν σε μια διάρκεια ζωής», είπε.

Η Ένωση Αλτσχάιμερ δεν διεξάγει καμία από αυτές τις έρευνες, αλλά επιβλέπει ένα πρόγραμμα TrialMatch που βοηθά τους ανθρώπους να υποβάλλουν αίτηση για μελέτες σε ένα ευρύ φάσμα έρευνας Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε περισσότερα: Πόσο μακριά είμαστε από μια θεραπεία για την Αλτσχάιμερ »

Γιατί εθελοντές

. οι μελέτες DIAN.

Έχει πει στους ερευνητές ότι δεν θέλει να ξέρει τι αποκάλυψαν τα αποτελέσματα γενετικών δοκιμών του - τουλάχιστον όχι ακόμη.

«Δεν θέλω να μάθω ακόμα. Ίσως κάποια μέρα, καθώς πλησιάζω την ηλικία έναρξης - 50 στην οικογένειά μου. Δεν θέλω η σύζυγός μου, η μητέρα μου και πάνω απ 'όλα τα παιδιά μου να μάθω ότι το έχω και να φέρει αυτό το βάρος για περισσότερα χρόνια από ό, τι χρειάζεται », είπε ο Reiswig. "Αν έρθει, θα το αντιμετωπίσουμε. Εν τω μεταξύ, θα ζούμε καλά κάνοντας καλό. "

Ο Sigrid Knuti είναι επίσης ένα από τα ενήλικα παιδιά που συμμετέχουν στην έρευνα, αν και είναι λίγο μεγαλύτερο από το Reiswig.

Η Knuti, 74, και η αδελφή της, αποτέλεσαν μέρος της τρέχουσας έρευνας στο Wisconsin για τα τελευταία 11 χρόνια.

Η μητέρα τους πέθανε το 2001 σε ηλικία 87 ετών, μια δεκαετία μετά τη διάγνωση της νόσου του Alzheimer.

Ούτε η Knuti ούτε η αδελφή της έχουν συμπτώματα άνοιας, αλλά ο Knuti είπε ότι η ασθένεια εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό τους.

«Ζούμε με ένα ελέφαντα 500 λιβρών στο δωμάτιο κάθε μέρα της ζωής μας», είπε στην Healthline.

Αν αναπτύξει την ασθένεια, το Knuti μπορεί να πάρει κάποια πρώιμη θεραπεία. Το πιο σημαντικό είναι ότι ελπίζει να είναι σε θέση να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στους επιστήμονες.

«Είναι ίσως πολύ αργά για μένα, αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να πάρουν αυτό», είπε.

Οι Johnson και Fargo χειροκροτούν και εθελοντές όπως ο Reiswig και ο Knuti. Λένε ότι είναι μια χρονική και συναισθηματική δέσμευση που δεν μπορεί να κάνει όλοι.

«Ζητάς από τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε μια μελέτη όταν δεν έχουν συμπτώματα» εξήγησε ο Fargo.

Ωστόσο, ο Τζόνσον δήλωσε ότι η ερευνητική ομάδα του Ουισκόνσιν δεν έχει πάρα πολλά προβλήματα να πάρει τους εθελοντές.

«Είναι πολύ motivated να μείνουν στη μελέτη», είπε. "Οι άνθρωποι θέλουν να συμμετάσχουν και να αποτελέσουν μέρος της λύσης. Έχουν δει την ασθένεια από πρώτο χέρι και θέλουν να κάνουν κάτι γι 'αυτό. "

Εάν κάποια επιτεύγματα έρχονται γρήγορα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιον σαν τον Chuck McClatchey του Νέου Μεξικού.

Ο 63χρονος είχε διαγνωστεί με πρώιμη έναρξη της νόσου του Alzheimer πριν από δύο χρόνια. Συμμετέχει σε κλινική δοκιμή για πειραματική θεραπεία του Αλτσχάιμερ από τον Νοέμβριο. Είναι επίσης μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας της πρώην σταδίου της Ένωσης για την Ασθένεια του Αλτσχάιμερ .

Προσφέρθηκε εθελοντικά επειδή θέλει να είναι μέρος της λύσης.

«Το μόνο που θα μπορούσα να προσπαθήσω να κάνω είναι να παλέψω», είπε στην Healthline.

Η McClatchey έχει 37χρονο γιο, ο οποίος μπορεί να είναι μέλος μιας από τις σπουδές ενηλίκων παιδιών. Ωστόσο, ο McClatchey είπε ότι δεν θα συμβουλεύει το γιο του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

«Είναι στο χέρι του», είπε.

Ο McClatchey δήλωσε ότι η έρευνα του DIAN και του Wisconsin, καθώς και η δοκιμασία στην οποία βρίσκονται, είναι όλες σημαντικές.

"Όλες οι πληροφορίες που έχουμε είναι καλές", είπε.

«Σε κάποιο σημείο, κάποια γενιά πρέπει να είναι η τελευταία», δήλωσε ο Knuti.

"Ο εθελοντισμός για αυτές τις δοκιμές ως νεότερος ενήλικας δίνει στους ερευνητές την ευκαιρία να ανιχνεύσουν την νόσος του Alzheimer πολύ νωρίτερα και να την αποτρέψουν εξ ολοκλήρου", πρόσθεσε ο Reiswig. "Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλοι μεγαλώνουν με τις μνήμες και τις ικανότητες τους ανέπαφα. Τι όμορφο πράγμα που θα ήταν. "

Διαβάστε περισσότερα: Νέο αντίσωμα μπορεί να θεραπεύσει εγκεφαλική βλάβη και να αποτρέψει τη νόσο του Alzheimer»

. ),
April 5, 2018