Back to Question Center
0

'Αόρατα UFOs' Συμπληρώστε τον ουρανό

1 answers:

. "Γιατί είναι όλα τα καλά UFO αόρατα;". ένα Συγκεντρώστε - looking for lost super. com χρήστης ζήτησε ως απάντηση στην τελευταία έκθεση "αόρατων UFO" που δημοσιεύτηκε στο site.

.

. Ίσως σκεφτήκατε ότι ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό ενός UFO θα ήταν η ορατότητα. Αλλά χάρη στους τρομακτικούς αλλοδαπούς κυνηγούς που σαρώνουν με σκάνδαλο τον ουρανό με κάμερες νυχτερινής όρασης, εμφανίστηκε από το σκοτάδι μια νέα κατηγορία ιπτάμενων αντικειμένων που εκπέμπουν μόνο υπέρυθρο φως. Είναι οι κατάσκοποι από το μεγάλο πέρα;

.

. "Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι βλέπουν πραγματικές μάχες μεταξύ UFOs στον ουρανό , χρησιμοποιώντας εξοπλισμό νυχτερινής όρασης", δήλωσε ο ufologist Robert Sheaffer στα Μικρά Μυστήρια της ζωής. "Αυτές οι συσκευές μεγεθύνουν τα ελαφρά αντικείμενα τόσο πολύ ώστε ο ουρανός φαίνεται να είναι γεμάτος με αόρατα UFOs. Στην πραγματικότητα, βλέπουν κουκουβάγιες, νυχτερίδες, σκώροι, αεροπλάνα, δορυφόρους κλπ." Η οπτική νυχτερινής όρασης εμπορεύεται χαμηλή ανάλυση για υψηλή. ευαισθησία, εξήγησε, έτσι ώστε τα σημεία φωτός (όπως οι μακρινοί δορυφόροι) να διαχέονται σε κύκλους που κάνουν τα αντικείμενα να φαίνονται τεράστια.

.

. Ωστόσο, μερικά από τα αόρατα UFO έξω εκεί είναι πραγματικά κατασκοπεία - ή οτιδήποτε αλλιώς επιλέγετε να καλέσετε στρατιωτικά drones. [ 7 πράγματα που συχνά είναι λάθος για τα UFOs ]

.

. Εξετάστε, για παράδειγμα, ένα αόρατο τρίγωνο UFO, το οποίο πρόσφατα είχε τραβηχτεί στην κάμερα από την Laredo Paranormal Research Society, μια ομάδα του Τέξας. Στην ταινία , το φωτογραφικό τους υλικό , το οποίο καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή νυχτερινής όρασης τρίτης γενιάς και τοποθετήθηκε στο YouTube στις 13 Ιουλίου, ένα αντικείμενο αποτελούμενο από τρία ομοιόμορφα λαμπερά σφαιρίδια που διαχώριζαν προς τα νότια στο οπτικό πεδίο και εξαφανίστηκαν πίσω. στέγη ενός σπιτιού.

.

.

.

. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του LPRS Ismael Cuellar, το αντικείμενο "υπέρυθρο-κρύσταλλο" δεν μπορούσε να δει με γυμνό μάτι και να ταξιδέψει σιωπηλά. "Έχουμε αποκλείσει τα πτηνά, τα σφάλματα, τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα και ακόμη και τα αεροπλάνα που πετούν, συγκρίνοντάς τα ως σημείο αναφοράς", δήλωσε ο Cuellar στα μικρά μυστήρια της ζωής. Αυτό φαίνεται να αφήνει μία μόνο εξήγηση: Είναι ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο με εξώφυλλο.

.

. Δεν είναι έτσι, σύμφωνα με τον Ben McGee, γεωεπιστήμονα, σύμβουλο αεροδιαστημικής, UFO σκεπτικιστής και ερευνητής πεδίου μολύβδου στη σειρά National Geographic "Chasing UFOs". Σύμφωνα με την McGee, όλα τα σημεία υποδηλώνουν ότι το αντικείμενο αυτό αποτελεί σύνορο. περιπολικό τροχόσπιτο με υπέρυθρες αντιολισθητικές ή φώτα αναγνώρισης. Εδώ γιατί το σκέφτεται.

.

. "Το σχεδόν ένα τρίτο της κυκλοφορίας μέσω του κοντινού αεροδρομίου Laredo έχει ιστορικά στρατιωτικό χαρακτήρα.Το Laredo βρίσκεται πολύ κοντά στα μεξικανικά σύνορα.Ο στρατός χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερο πειράματα για να βοηθήσει με την ασφάλεια των συνόρων, τα οποία είναι μικρά, ήσυχα και αμυδρά (. με γυμνό μάτι) αεροσκάφη ", γράφει ο McGee σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, προσθέτοντας ότι τα περισσότερα drones είναι επίσης τριγωνικά. [ Οι παρατηρήσεις των UFO είναι 3.615 φορές συχνότερες από την εξαπάτηση των ψηφοφόρων ]

.

. Αυτός ο φερόμενος drone υπερέκφρασε τον αισθητήρα υπέρυθρης κάμερας. Γιατί;. "Ιδιαίτερα με τα μη επανδρωμένα εναέριων οχημάτων (UAV), τα συστήματα αντιδιαρροής είναι υψίστης σημασίας", έγραψε. "Ένας κατασκευαστής ειδικών φωτιστικών UAV ανακοίνωσε πρόσφατα έθιμο υπέρυθρες φανοί ναυσιπλοΐας για έναν σημαντικό εργολάβο υπεράσπισης του UAV. Χρησιμοποιώντας αυτά τα φώτα σε λειτουργία συνεχούς υπέρυθρου θα έκανε την ουρά, την κοιλιά και τα πτερύγια εξαιρετικά φωτεινή στην υπέρυθρη ακτινοβολία, ξεπλένοντας το σχήμα του. μεταξύ των αεροσκαφών. "

.

. Και αυτή η περιγραφή ταιριάζει πολύ με την υπόθεση.

.

. "Εν ολίγοις," τα φώτα υπέρυθρης ακτινοβολίας υψηλής έντασης / κοντινής εμβέλειας που αλληλεπιδρούν με μια ευαίσθητη υπέρυθρη κάμερα είναι το πρόβλημα - μετατρέποντας ένα αεροσκάφος σε τριγωνικό στρώμα - αντί της υπέρυθρης κάμερας που είναι η λύση για την αποκάλυψη αόρατων τριγώνων ή πυραμίδων. ζουμ για τον εναέριο χώρο μας. "

.

. Ακολουθήστε την Natalie Wolchover στο Twitter @ nattyover ή Μικρά Μυστήρια της ζωής llmysteries . Είμαστε επίσης στο Facebook & amp;. Google+ .

April 5, 2018