Back to Question Center
0

Τα καλύτερα μπλογκ αλκοολισμού του 2018

1 answers:
The Best Alcoholism Blogs of 2018

Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, το AUD μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές και εργασιακές σχέσεις. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δια βίου και απειλητικές για τη ζωή επιπτώσεις στην υγεία.

Τα καλά νέα είναι ότι η θεραπεία είναι διαθέσιμη. Αλλά ακόμα και μετά τη λήψη της θεραπείας, οι περισσότεροι άνθρωποι με AUD χρειάζονται συνεχή υποστήριξη.

Μαζί με την ιατρική και επαγγελματική φροντίδα, τους ανθρώπινους πόρους και τις τοπικές ομάδες υποστήριξης, οι ηλεκτρονικοί πόροι μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο μέρος του ταξιδιού.

Αυτά τα blogs μπορεί να σας βοηθήσουν ή ένα αγαπημένο πρόσωπο να συνδεθείτε με άλλους και να μάθετε από τις ιστορίες τους - arçelik servis istanbul anadolu yakası.

Το Εθνικό Ινστιτούτο κατάχρησης αλκοόλ και αλκοολισμού . Το εθνικό ινστιτούτο για την κατάχρηση αλκοόλ και το αλκοολισμό blog είναι ένας χρήσιμος πόρος αν ψάχνετε για μια εκτεταμένη συλλογή άρθρων και πληροφοριών που σχετίζονται με το AUD. Είτε πρόκειται για την πρώτη σας έρευνα σε αυτό το θέμα είτε θέλετε να επεκτείνετε αυτό που ήδη γνωρίζετε, θα αφήσετε αυτόν τον ιστότοπο με μια βαθύτερη κατανόηση του AUD και του τρόπου με τον οποίο επηρεάζει το σώμα. Επισκεφθείτε το blog.

Εισαγωγή εθισμού

.

Εισαγωγή του Addiction ο συντάκτης Dirk Hanson επικεντρώνεται σε διάφορους τύπους διαταραχών χρήσης ουσιών εδώ. Στόχος του είναι να διαφωτίσει τους αναγνώστες για τις διαφορετικές πτυχές του AUD και να προκαλέσει διάφορες παρανοήσεις σχετικά με τον εθισμό. Η συμπόνια του είναι αδιαμφισβήτητη καθώς περιγράφει πώς αυτή η ασθένεια επηρεάζει τόσο τους ανθρώπους μαζί της όσο και τις οικογένειές τους. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

Ο Αθάνατος Αλκοολικός

. )

Η Linda Bartee Doyne είναι παντρεμένη με έναν άνδρα με τελικό στάδιο AUD. Επί Ο Αθάνατος Αλκοολικός , μοιράζεται τις προσωπικές της εμπειρίες με τη νόσο ως σύζυγος. Η Linda μιλά ειλικρινά για το πώς αυτή η ασθένεια επηρεάζει τους ανθρώπους μαζί της και την οικογένεια και τους φίλους τους. Δίνει στους αναγνώστες μια ειλικρινή ματιά στη ζωή της, μιλάει με άλλους στην κοινότητα AUD και την εξάρτηση και προσφέρει συμβουλές για να βοηθήσει τις οικογένειες να θεραπευτούν. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο.

Sober Julie

Η Julie ξεκίνησε το δρόμο της ανάκαμψης. το 2010. Χρησιμοποιεί τη Sober Julie για να συζητήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και να γράψει το ταξίδι της σε μια πιο υγιεινή ζωή. Δίνει στους αναγνώστες την ελπίδα και τη δύναμη, ενώ ταυτόχρονα φέρνει επίγνωση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι κατά την ανάκαμψη. Θα βρείτε ιστορίες σχετικά με την ανάκτηση, τις συμβουλές της αδεξιότητας και μια ποικιλία από κομμάτια του τρόπου ζωής που σχετίζονται με την οικογένεια, τις συνταγές και τα ταξίδια. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο.

Η Addy καταλαβαίνει από πρώτο χέρι τον πόνο του. χάνοντας ένα αγαπημένο πρόσωπο στο AUD. Είναι συγκλονιστικά συναισθηματικά και ενώ κάποιοι μπορεί να κλείσουν μετά από μια απώλεια, η Addy προτίθεται να ανοίξει για τους αγώνες της Αλκοολικός ζάθος . Η ελπίδα της είναι να εμπνεύσει άλλους σε παρόμοιες καταστάσεις. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο.

Η κα.

Η κα. D τακτικά έπιναν αλκοόλ από την ηλικία των 15 ετών, αλλά τελικά αποφάσισαν να αφαιρέσουν το αλκοόλ από τη ζωή τους στις 39. Στις . D Going Without , η αισιοδοξία και η θετικότητα της εξέρχονται από κάθε θέση. Συχνά εκφράζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η ζωή της έχει βελτιωθεί από τότε που παραιτείται από το αλκοόλ και ενθαρρύνει την κοινότητά της να μην εγκαταλείψει τη δική της ανάκαμψη. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο.

UnPickled

. 5)

Η Jean ξεκίνησε UnPickled την πρώτη μέρα της στριψίματός της. Προσπαθεί να συνδεθεί με τους αναγνώστες της και να γράψει κάθε θέση με σκοπό να τους ενθαρρύνει να παραμείνουν δυνατοί και να μην εγκαταλείψουν. Ο Ζαν γράφει για τις προσωπικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο δρόμο της ανάκαμψης, παρέχοντας έναν ανοικτό, ειλικρινή, και μερικές φορές χιουμοριστικό πόρο στους άλλους που κάνουν το ίδιο. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

Το Fix

. 28) δεσμεύεται να παρέχει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τον εθισμό και την αποκατάσταση. Ελέγξτε τα για άρθρα ειδήσεων, δελτία ειδήσεων και θέσεις blog που σας προσφέρουν πρακτική καθοδήγηση και ενθάρρυνση για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας και να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια υποτροπή. Υπάρχει επίσης χρήσιμο περιεχόμενο για να βοηθήσει τους αγαπημένους σας με AUD. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

Blog του Shatterproof
.

Το Shatterproof είναι μια εθνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δεσμεύεται να «σπάσει» το στίγμα που συνδέεται με τον εθισμό. Το blog τους εμπνέει, δίνει κίνητρα και παρέχει ελπίδα στους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Χρησιμεύει επίσης ως εκπαιδευτικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για αυτή την ασθένεια. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει την αποκατάσταση και προσφέρει εργαλεία που βοηθούν τα άτομα με επιτυχία στο AUD. Επισκεφθείτε το blog .

Drunky Drunk Girl

. δεν είναι πάντα μια βόλτα στο πάρκο, και ο συγγραφέας του Drunky Drunk Girl δεν φοβάται να μιλήσει για τα ψηλά και τα χαμηλά της νηφαλιότητας. Ως πρώην εραστής του κρασιού, το ιστολόγιό της έχει συμβάλει αποφασιστικά στην αναπαράσταση του δρόμου της ανάκαμψης. Οι θέσεις της είναι γνήσιες και συχνά συναισθηματικές, αντηχούν με τους αναγνώστες ανεξάρτητα από το στάδιο ανάκαμψης τους. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

Το Morningside Recovery's. το blog παρέχει την υποστήριξη που απαιτείται για την μακροχρόνια νηφαλιότητα. Είτε έχετε AUD ή είστε ο αγαπημένος ενός ατόμου με τη νόσο, το blog έχει πληροφορίες ωφέλιμες για όλους. Προωθεί θετικές αλλαγές και προσφέρει στρατηγικές που βοηθούν στη διατήρηση των κινήτρων. Το blog παρέχει τα πάντα, από εποχιακές συμβουλές μέχρι συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσετε την άσκηση για να περιορίσετε τους πόθους αλκοόλ. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

. )

Το CADA είναι ένας πηγαίος κώδικας για πληροφορίες σχετικά με προγράμματα πρόληψης, παρέμβασης και θεραπείας χρήσης ουσιών. Βρίσκονται κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, διαθέτουν εκτεταμένους πόρους τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων όλων των προγραμμάτων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και των συμπράξεων για τη μεσολάβηση νέων. Τα τοπικά τους γεγονότα μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε σε μια υποστηρικτική και μεταμορφωτική κοινότητα με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, μπάλες φιλανθρωπίας και μηνιαία γεύματα. Επισκεφτείτε το ιστολόγιο.

Πνευματικός ποταμός

. 28) παρέχει μια ζώνη χωρίς κρίσεις για να σας βοηθήσει και να συζητήσετε θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάκαμψης μιας διαταραχής χρήσης ουσιών. Ανώνυμα φόρουμ και μια ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή σας επιτρέπουν να λάβετε βοήθεια εύκολα. Μπορείτε επίσης να δώσετε πολύτιμες συμβουλές σε άλλους που μπορεί να χρειαστούν. Η ολιστική ενότητα blog του ιστότοπου αγγίζει το πώς οι διαταραχές της χρήσης ουσιών επηρεάζουν το σύνολο ενός ατόμου, μαζί με τα διορθωτικά μέτρα αντιμετώπισης. Επισκεφθείτε το ιστολόγιο.

Η Chaunie Brusie, BSN, είναι εγγεγραμμένη. τη νοσοκόμα στην εργασία και την παράδοση, την κριτική φροντίδα και τη μακροχρόνια περίθαλψη. Ζει στο Μίτσιγκαν με το σύζυγό της και τέσσερα μικρά παιδιά και είναι ο συντάκτης του βιβλίου "Tiny Blue Lines. "

April 5, 2018