Back to Question Center
0

Crouching Bird, κρυμμένος εξελικτικός σκοπός;

1 answers:

. Τα πτηνά μπορούν να κρατήσουν τα φτερά τους ψηλά λόγω του περίεργου τρόπου που σκύβουν και τώρα οι επιστήμονες λένε ότι η προέλευση αυτής της διπλωμένης στάσης μπορεί να δώσει μια εικόνα για την εξέλιξη της πτήσης τους.

.

. Τα πουλιά στέκονται και περπατούν με έναν ασυνήθιστα συγκρατημένο τρόπο, με το μηριαίο ή το μηρό, που κρατιέται σχεδόν οριζόντια - σε αντίθεση με τους ανθρώπους, των οποίων τα πόδια στέκονται κατακόρυφα - how much does ltc insurance cost. Η στρογγυλή στάση των πτηνών βοηθά στη στήριξη της ισορροπίας και της κίνησης εξασφαλίζοντας ότι το κέντρο βάρους βρίσκεται πάνω από τα πόδια. Η δίπολη ή διχρυμένη στάση των πτηνών αντικατοπτρίζει την κληρονομιά των δεινοσαύρων τους - οι δεινόσαυροι εξελίχθηκαν σε μια διμερή στάση νωρίς στην εξέλιξή τους, περίπου 235 εκατομμύρια χρόνια πριν.

.

. Το σκύψιμο που παρατηρείται στα πουλιά είναι εντελώς διαφορετικό από τη διασταυρούμενη στάση που παρατηρείται στους πιο κοντινούς συγγενείς των πουλιών, τους κροκοδείλους. Τα πτηνά και οι κροκοδείλοι ανήκουν σε ένα ποικίλο θηρευόμενο ζώο γνωστό ως αρχάριο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης όλους τους δεινόσαυρους και τα εξαφανισμένα ερπετά ερπετά γνωστά ως pterosaurs . Οι πρώτοι αρχαιογράφοι, που εμφανίστηκαν περίπου 250 εκατομμύρια χρόνια πριν, μοιάζουν με μοντέρνους κροκόδειλους. Αν και οι αρχαίος, όπως οι σύγχρονοι κροκόδειλοι, ήταν τετράποδα ζώα με μεγάλες, βαριές ουρές, είχαν μακρύτερα άκρα από τους κροκόδειλους »για να διευκολύνουν τους να ζουν και να μετακινούνται στη γη. [ Πρόγονοι των πτηνών: Εικόνες των πτηνών δεινοσαύρων ]

.

. Οι επιστήμονες διαφώνησαν σχετικά με τον τρόπο που τα πουλιά εξελίχθηκαν για να σκύψουν. Κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτή η μετατόπιση έγινε σταδιακά σε μια ομάδα δεινοσαύρων, γνωστών ως coelurosaurs, οι οποίοι περιελάμβαναν τυραννοσαύρους και αρπακτικά. Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτή η αλλαγή συνέβη ξαφνικά, ξεκινώντας με τους λίγους άμεσους προγόνους δεινοσαύρων των πτηνών και την προέλευση της πτήσης.

.

. Το σκύψιμο του dino

.

. Για να βοηθήσουν στην επίλυση αυτής της συζήτησης, οι επιστήμονες διερεύνησαν την οικογένεια των πουλιών αναλύοντας τρισδιάστατα μοντέλα υπολογιστών 17 αρχαιογράφων που καλύπτουν περίπου 250 εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης. Αυτά περιλαμβάνουν τα ζώντα πτηνά, όπως τα κοτόπουλα. τι μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα πουλιά, Archeopteryx ;. ο τετράπλευρος, φτερωτός δεινόσαυρος Microraptor . Velociraptor και Tyrannosaurus . και τους κροκόδειλους, τους πλησιέστερους ζωντανούς, αν και ακόμα απομακρυσμένους συγγενείς πουλιών.

.
Crouching Bird, Hidden Evolutionary Purpose?
Οι επιστήμονες εξέτασαν την οικογένεια των πουλιών αναλύοντας τρισδιάστατα μοντέλα υπολογιστών 17 αρχαρίων, τα οποία καλύπτουν περίπου 250 εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης. Εδώ, οι ψηφιοποιημένοι απολιθωματικοί σκελετοί και τα δεδομένα CT σάρωσης από βασικό δεινόσαυρο (α) και βασικό πτηνό (β) σε διαφορετικές απόψεις, αποκαλύπτοντας πώς εξελίχθηκαν οι αναλογίες σώματος.
Πίστωση: John Hutchinson, Nature.

. "Ξεκινήσαμε βασικά από ένα απλό ψηφιακό" περιτύλιγμα "ολόκληρου του σκελετού", δήλωσε ο ερευνητής Vivian Allen, βιομηχανικός στο Royal Veterinary College στο Hatfield της Αγγλίας. «Από αυτό, επεκτάσαμε το« συρρικνωμένο περίβλημα »για να ταιριάξουμε πόση σάρκα θεωρούσαμε ότι υπήρχε γύρω από τα διάφορα μέρη του σκελετού.Αυτό βασίστηκε τόσο στην αναλυτική ανασύνθεση της μυϊκής ανατομίας κάθε ζώου όσο και σε αυτό που μετρήσαμε από CT σαρώνει. των συγγενών τους. »

.

. Οι παλαιοντολόγοι είχαν συμφωνήσει εδώ και χρόνια ότι το κροτάλισμα που παρατηρήθηκε στα πτηνά εξελίχθηκε καθώς οι ουρές τους κατέστησαν μικρότερες, μετατοπίζοντας προοδευτικά το κέντρο βάρους ορισμένων δεινοσαύρων, καθώς αυτά τα πλάσματα έγιναν περισσότερο πτηνά / Αυτό ανάγκασε τα πόδια να γίνουν λιγότερο κάθετα και πιο σφιγμένα για να κρατήσουν το κέντρο. της βαρύτητας ισορροπημένη πάνω από τα πόδια. [ Παλαιό-Τέχνη: εκπληκτικές εικονογραφήσεις των δεινοσαύρων ]

.

. "Οι δεινοσαύροι και οι αρχαίος γεννημένοι εκτός από τα πτηνά γενικά έχουν αυτή την πολύ μεγάλη, μυϊκή βαρειά ουρά, που προφανώς αντιπροσωπεύει σημαντική ποσότητα μάζας στο πίσω μέρος του ζώου", δήλωσε ο Allen στο LiveScience. "Έτσι, καθώς μετακινείτε κατά μήκος της εξελικτικής γενεαλογίας των πτηνών, αυτό μειώνεται σε προοδευτικά περισσότερους δεινοσαύρους πουλιά και, τελικά, έχει ουσιαστικά χαθεί ή μειωθεί σε ένα μικρό χτύπημα. "

.

. Μπροστινά άκρα των δεινοσαύρων

.

. Απροσδόκητα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η εξέλιξη αυτού του σκύλου ήταν περισσότερο συνδεδεμένη με τα μέτωπά τους παρά με την πλάτη τους.

.

. "Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η διεύρυνση των εμπρόσθιων άκρων ήταν πιο σημαντική για την εμπρός αλλαγή στο κέντρο της μάζας από την απώλεια της ουράς", δήλωσε ο Allen.

.

. "Η ουρά είναι η πιο προφανής αλλαγή, αν κοιτάξετε τα σώματα δεινοσαύρων ", δήλωσε ο ερευνητής John Hutchinson, εξελικτικός βιομηχανικός στο Royal Veterinary College του Hatfield. "Όμως, καθώς αναλύσαμε και επανεξετάσαμε και τιμωρούσαμε λεπτομερώς τα δεδομένα μας, σιγά-σιγά συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι είχαν ξεχάσει να ελέγξουν τι επηρέασε τα εμπρόσθια όρια σε ισορροπία και στάση και ότι αυτή η επιρροή ήταν μεγαλύτερη από αυτή της ουράς ή άλλων μερών του σώματος. "

.

. Δεδομένου ότι τα εμπρόσθια άκρα των προγόνων των πτηνών τελικά έγιναν τα πτερύγια των πτηνών, αυτά τα ευρήματα μπορούν να δώσουν μια εικόνα για την προέλευση της πτήσης των πτηνών .

.

. "Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα που δείχνει η δουλειά μας είναι ότι τα πουλιά δεν θα μπορούσαν να έχουν εξελίξει αυτά τα μεγάλα εμπρόσθια όρια, αυτά τα φτερά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην ανατομία και τη λειτουργία των οπίσθιων άκρων τους", δήλωσε ο Allen. "Όποιος έχει νόημα, όταν το σκέφτεστε - όλα συνδέονται με το ίδιο σώμα, οπότε γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα να επηρεάσει τους άλλους; Αλλά ακόμα, ήταν πολύ ωραίο να το βρω αυτό και να έχουμε κάποιους πραγματικούς αριθμούς και στατιστικά στοιχεία. για να το υποστηρίξετε. "

.

. Όσο για το πότε και πόσο γρήγορα άλλαξε το κέντρο βάρους στους δεινόσαυρους, οι ερευνητές βρήκαν κάποια αξία και στις δύο πλευρές του επιχειρήματος. "Υπήρξαν βαθιές αλλαγές στις αρχές των δεινοσαύρων, αλλά ήμασταν ενθουσιασμένοι από το πόσο η αύξηση του μεγέθους του πρόσθιου άκρου άρχισε να μεταβάλλει το κέντρο της μάζας λίγο πριν από τη στιγμή που η πτήση μπορεί να είχε εξελιχθεί σε πρώιμα πουλιά και τους πλησιέστερους συγγενείς τους", δήλωσε ο Allen.

.

. Οι αλλαγές στο σχήμα του σώματος επηρεάζουν το πώς τα ζώα εξισορροπούνται "και το σχήμα και η ισορροπία είναι σημαντικά για την πτήση", δήλωσε ο Hutchinson στο LiveScience. Για παράδειγμα, εάν το κέντρο βάρους πλησιάζει τα φτερά "τότε είναι θεωρητικά δυνατή η σταθερή πτήση, όπως η ολίσθηση," είπε ο Hutchinson.

.

. Μερικά από τα σκυλάκια "φαίνεται να έχουν ξεκινήσει λίγο πριν από όταν η πτήση φαίνεται να έχει εξελιχθεί", δήλωσε ο Hutchinson. "Αλλά δεν απογειώθηκε μέχρι να εξελιχθεί η μετά την πτήση."

.

. Οι πρόγονοί των δεινοσαύρων των πτηνών μπορεί να έχουν αναπτύξει διευρυμένα εμπρόσθια όρια "για λόγους άλλους εκτός από την πτήση με κίνηση, όπως η σύλληψη των θηραμάτων ή η διαπραγμάτευση σύνθετου εδάφους", σημείωσε ο Hutchinson. [ Στις φωτογραφίες: Amazing Birds of Prey ]

.

. Η Άλεν σημείωσε ότι οι ερευνητές ανέλυαν μόνο λίγους συγγενείς πουλιών. Οι ερευνητές σκοπεύουν στη συνέχεια να ανιχνεύσουν απολιθώματα περισσότερων δειγμάτων για να κατασκευάσουν μοντέλα υπολογιστών των σκελετών τους και «προσπαθήσουν να αποκτήσουν μια σαφέστερη εικόνα για το τι συνέβαινε σε αυτή την πραγματικά ενδιαφέρουσα ακολουθία ανατομικής εξέλιξης», δήλωσε ο Άλεν.

.

. Επιπλέον, αντί να εξετάσουμε μία ή μερικές από τις πτυχές του κάθε δείγματος ανά πάσα στιγμή - όπως η μάζα, η στάση του σώματος, οι σκελετικές αναλογίες και η μυϊκή ανατομία - οι επιστήμονες ελπίζουν να αναλύσουν όλες τις πτυχές του κάθε δείγματος ταυτόχρονα σε προγνωστικές προσομοιώσεις υπολογιστών. ζωντανεύουν τα σώματά τους. Αυτά τα μοντέλα θα βοηθούσαν να αποκαλύψουν πώς αυτά τα εξαφανισμένα ζώα στάθηκαν και μετακινήθηκαν και πώς άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου.

.

. "Η ανάπτυξη τεχνικών για την εξέταση πολλών σύνθετων δεδομένων ταυτόχρονα - προσομοιώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών για το πώς το εξαφανισμένο ζώο εργάστηκε ως μηχανισμός - είναι σίγουρα ο τρόπος για να προχωρήσουμε στο μέλλον", δήλωσε ο Allen.

.

. "Είναι δύσκολο," συνέχισε. "Τα μαθηματικά είναι σκληρά και οι απαιτήσεις πληροφορικής είναι πολύ υψηλές, όμως φτάνουμε εκεί." Τι συμβαίνει με τους πολύ, πολύ γρήγορους υπολογιστές που γίνονται ολοένα και περισσότερο βρώμικοι και οι τεχνικές δεξιότητες των ερευνητών γίνονται όλο και πολύ καλές, σίγουρα υπάρχουν κάποιες πολύ συναρπαστικές δυνατότητες. στο εγγύς μέλλον των εξαφανισμένων μελετών ζωικής μηχανικής.

.

. Ακολουθήστε μας @livescience , Facebook & amp;. Google+ . Αρχική άρθρο στο LiveScience. com .

April 11, 2018