Back to Question Center
0

Ένα σχέδιο για την παύση της ευθανασίας υγιών ζώων (Op-Ed)

1 answers:

. Ο Wayne Pacelle είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών HSUS ). Αυτό το Op-Ed είναι προσαρμοσμένο από μια θέση στο blog Ένα Humane Nation , όπου το περιεχόμενο έτρεξε πριν εμφανιστεί στις Experts Voices της LiveScience . : Op-Ed & amp; - logiciel de paie pegase. Στοιχεία .

.

. Στο The HSUS, εργαζόμαστε για να τερματίσουμε την ευθανασία υγιών και θεραπευόμενων σκύλων και γατών. Μόνο περίπου πέντε εκατομμύρια από τα οκτώ εκατομμύρια σκυλιά και γάτες που εισέρχονται σε καταφύγια σήμερα το κάνουν ζωντανό.

.

. Αν και αυτές είναι καλύτερες αναλογίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για τη σωτηρία. Κάθε επιχείρηση ή επιχείρηση με τέτοιο ποσοστό αποτυχίας πρέπει να διεξάγει αυτοέλεγχο, να αμφισβητήσει τις ορθολογίες και να βρει νέους τρόπους βελτίωσης των αποτελεσμάτων.

.

. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος που μοιράζομαι και προωθώ τα αποτελέσματα των διαρρηγνυόμενων εργασιών που πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες από τους κύριους ενδιαφερόμενους στην Καλιφόρνια. Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο προοδευτικό κράτος όσον αφορά την πολιτική καλής μεταχείρισης των ζώων - συμπεριλαμβανομένου ενός κρατικού νόμου που δεν θα πρέπει να γίνει ευθανασία για υιοθετήσιμα ή θεραπευτικά ζώα - τα καταφύγια στην Καλιφόρνια εξακολουθούν να παίρνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο σκύλους και γάτες το χρόνο, με το 40 τοις εκατό ή 400.000 να πεθαίνουν. 150.000 σκύλοι και 250.000 γάτες).

.

. Η HSUS προσπάθησε να αναπτύξει μια λύση παράλληλα με άλλους ηγέτες που αντιπροσωπεύουν ένα σταυρό. -το τμήμα κοινοτικών οργανώσεων καλής διαβίωσης στην Καλιφόρνια. Οι εταίροι αυτοί περιλαμβάνουν ηγέτες δημοτικών καταφυγίων, ομάδες διάσωσης, ιδιωτικά ιδρύματα και τοπικές και εθνικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

.

. Η ομάδα ζητά πληροφορίες από ένα ευρύ φάσμα απόψεων από επαγγελματίες του τομέα της φροντίδας των ζώων και έχει ανασκοπήσει 15 χρόνια δεδομένων, πολιτικών και πρακτικών από πρακτορεία σε όλο το κράτος. Τα αποτελέσματα, τα οποία περιλαμβάνουν 23 βέλτιστες πρακτικές και νομοθετικές συστάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων για τα άστεγα ζώα στην Καλιφόρνια, απελευθερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ένα σχέδιο λευκής βίβλου, ένα εισαγωγικό βιντεοκλίπ και ένα ξεκίνημα εκδρομών.

.

. Τα κυριότερα σημεία του σχεδίου συστάσεων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

.
A Blueprint for Ending the Euthanasia of Healthy Animals (Op-Ed)
Εάν είστε επίκαιρος εμπειρογνώμονας - ερευνητής, επιχειρηματικός ηγέτης, συγγραφέας ή πρωτοπόρος - και θα ήθελα να συνεισφέρω ένα κομμάτι op-. μας εδώ .
  • . Μείωση της πρόσληψης - Οι άνθρωποι συχνά μετατρέπουν τα ζώα σε καταφύγια χωρίς να έχουν ρεαλιστική κατανόηση της πιθανότητας επιβίωσης ενός ζώου ή πριν κάνουν οποιαδήποτε προσπάθεια να βρουν μια εναλλακτική κατοικία για το κατοικίδιο ζώο τους.
  • .
  • . Πρότυπα και πρακτικές - Πώς τα καταφύγια φροντίζουν και μετακινούν τα ζώα μέσω της εγκατάστασής τους επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα ζώα βρίσκουν σπίτια. Η διατήρηση αρχείων για να βοηθηθούν οι ιδιοκτήτες να ανακτήσουν τα κατοικίδια ζώα, να μετακινήσουν ζώα το συντομότερο δυνατό προς την τοποθέτηση και να συνεργαστούν με ομάδες διάσωσης είναι μερικές από τις απαντήσεις.
  • .
  • . Γάτες - Τα αποτελέσματα για τα σκυλιά βελτιώνονται, αλλά όχι για τις γάτες. Πρέπει να γίνει μια γενική επανεξέταση στον τρόπο με τον οποίο τα καταφύγια προσεγγίζουν τη διαχείριση των πληθυσμών γάτας. Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Sheltering Animal" αγγίζει ορισμένες από τις λύσεις.
  • .
  • . Προϋπολογισμός - Τα καταφύγια χρειάζονται επαρκείς πόρους για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους. Μπορούμε να φτάσουμε εκεί εξασφαλίζοντας καλύτερη συμμόρφωση με τους κρατικούς νόμους περί αδειών σκύλων και επίσης να προτείνουμε αλλαγές στις συνταγές των κυβερνητικών συμβάσεων που επιστρέφουν επί του παρόντος ορισμένα καταφύγια με βάση τον αριθμό των ζώων που χειρίζονται και όχι με το τι συμβαίνει στα ζώα (π.χ. ο αριθμός που εγκαταλείπει το καταφύγιο. ζωντανά και άλλα μέτρα με βάση τα αποτελέσματα).
  • .

. Εάν ζείτε στην Καλιφόρνια, παρακαλούμε να συμμετάσχετε στον κρατικό διευθυντή μας σε μία από τις συνεδρίες ακρόασης που θα εμφανιστούν αυτό το μήνα και έπειτα. Το χαρτί είναι ένα σχέδιο και θέλουν να ακούσουν από εσάς. Αυτός είναι ο βασικός στόχος του ανθρώπινου κινήματος και είναι καιρός να φτάσουμε εκεί.

.

. Το πιο πρόσφατο Op-Ed του Pacelle ήταν " Μπορεί οι αγρότες να κλέψουν τον Wolf και στη συνέχεια να βγάλουν τα μετρητά;" . , "το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο blog της HSUS Ένα ανθρώπινο έθνος (. 6) . Οι απόψεις που εκφράζονται είναι αυτές του συγγραφέα και δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις του εκδότη. Αυτή η έκδοση του άρθρου δημοσιεύθηκε αρχικά στο LiveScience.

April 13, 2018