Back to Question Center
0

Αντιβιοτικά που έχουν συνταγογραφηθεί εσφαλμένα για υποψίες για λοιμώξεις με STD

1 answers:

ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Antibiotics Prescribed Wrongly for Suspected STD Infections
. μπορεί να συνταγογραφήσει αυτά τα αχρείαστα αντιβιοτικά;. Αρκετά πραγματικά.

Η υπερβολική συνταγογράφηση αντιβιοτικών, δηλαδή η χρήση τους όταν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα καλό, είναι επικίνδυνη, ακόμη και για ανθρώπους που δεν καταπίνουν ακόμη και τα χάπια.

Τα αντιβιοτικά είναι το είδος του φαρμάκου όπου η χρήση σε ένα άτομο επηρεάζει τους άλλους, ειδικά αν χρησιμοποιούνται χωρίς λόγο - sava rehvide mueuek.

Τα νέα ερευνητικά ευρήματα έρχονται σε κρίσιμη στιγμή όταν ο κόσμος μάχεται τα βακτηρίδια που έχουν αναπτύξει άμυνα στο ισχυρότερο από τα διαθέσιμα αντιβιοτικά.

Τον περασμένο μήνα οι υπάλληλοι με τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. CDC) ανήγγειλε μια γυναίκα με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος στην Πενσυλβανία που έφερε έναν τύπο Ε. coli που είχε ένα γονίδιο που την καθιστά ανθεκτική στα ισχυρότερα διαθέσιμα αντιβιοτικά.

Το CDC εκτιμά ότι αυτά τα "ανθεκτικά" φάρμακα είναι υπεύθυνα για 2 εκατομμύρια λοιμώξεις ετησίως που έχουν ως αποτέλεσμα 23.000 θανάτους.

Εφόσον η γονόρροια είναι η δεύτερη συχνότερα αναφερόμενη μεταδοτική ασθένεια, οι αποτελεσματικές θεραπείες είναι ζωτικής σημασίας για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσής της. Τα τελευταία χρόνια, η συχνότητα εμφάνισης ανθεκτικής στα φάρμακα γονόρροιας έχει αυξηθεί, σύμφωνα με το CDC.

Από όλα τα αντιβιοτικά που συνταγογραφούνται στον άνθρωπο, ένα τρίτο είναι περιττό, που σημαίνει ότι είναι για συνθήκες που προκαλούνται από ιούς, όχι βακτήρια, σύμφωνα με το CDC .

«Τα αντιβιοτικά είναι σωσίβια φάρμακα και αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε το δρόμο της ακατάλληλης χρήσης, θα χάσουμε το πιο ισχυρό εργαλείο που έχουμε για να πολεμήσουμε τις απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις», δήλωσε ο Δρ Tom Frieden, διευθυντής του CDC,. δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τον περασμένο μήνα. "Η απώλεια αυτών των αντιβιοτικών θα υπονόμευε την ικανότητά μας να θεραπεύουμε ασθενείς με θανατηφόρες λοιμώξεις, καρκίνο, να προσφέρουμε μεταμοσχεύσεις οργάνων και να σώζουμε θύματα εγκαυμάτων και τραυμάτων. "

Διαβάστε περισσότερα:« Βακτήρια εφιάλτης »μπορεί να σηματοδοτήσει το« τέλος του δρόμου »για τα αντιβιοτικά

. Δεν υπάρχουν

Οι ερευνητές του Αγίου Ιωάννη εξέτασαν τα αρχεία των 1.103 ασθενών που υποβλήθηκαν σε δοκιμασία STD στο τμήμα έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια περιόδου δύο μηνών.

Αυτοί οι ασθενείς παραπονέθηκαν για μια ποικιλία συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της έκκρισης του πέους ή του πόνου.

Οι γεννητικές καλλιέργειες συλλέγονται συνήθως από ασθενείς με σημεία και συμπτώματα των STD για τον προσδιορισμό του είδους του οργανισμού - βακτήρια, μύκητες ή ιούς - που προκαλούν τη μόλυνση.

Το πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα από τις δοκιμές καλλιέργειας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Χρειάζονται συνήθως 48 ώρες ή λιγότερο, αλλά λίγοι άνθρωποι τηλεφωνούν πίσω για να ακούσουν τα αποτελέσματα του πολιτισμού.

«Ο χρόνος ανάκαμψης δεν είναι φανταστικός», δήλωσε στην Healthline ο Karen Jones, Μ. Ρ. Η., Β. S. Ν., R. Ν., Πρόληψη της λοίμωξης στο St. John. "Οι άνθρωποι θέλουν να είναι μέσα και έξω με μια συνταγή. »

Οι συνταγές αυτές, τουλάχιστον στο 40% των αρχείων των ανθρώπων που μελετήθηκαν, ήταν αντιβιοτικά για τη γονόρροια και / ή τα χλαμύδια. Από αυτά που έλαβαν αντιβιοτικά, το 76% τελικά εξέτασε αρνητικά για την ύπαρξη οποιασδήποτε από τις STD.

Μόνο το 7 τοις εκατό από το 60 τοις εκατό που δεν έλαβε αντιβιοτικά τελικά εξέτασε θετικά για το ένα ή και τα δύο STD.

Βρίσκοντας ένα καλύτερο τρόπο

. ) Η μελέτη, που παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο 43ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Εμπειρογνωμόνων για τον Έλεγχο της Λοίμωξης και την Επιδημιολογία (APIC) , εξέτασε επίσης τα φυσικά συμπτώματα που σχετίζονται με τις θετικές καλλιέργειες STD.

Ένα τέταρτο των γυναικών που έπασχαν από φλεγμονή της τρυφερότητας ή της ευαισθησίας του τραχήλου της μήτρας ήταν θετικά για τη γονόρροια και / ή τα χλαμύδια.

Σε άνδρες, που περιλάμβαναν μικρότερο ποσοστό ασθενών που μελετήθηκαν, το 60% με απόρριψη πέους και το 57% με φλεγμονή της ουρήθρας που εξετάστηκε θετικά για γονόρροια και / ή χλαμύδια.

Αυτό, λέει ο Jones, υπογραμμίζει τη σημασία που έχουν οι κλινικοί γιατροί να πάρουν ένα πλήρες σεξουαλικό ιστορικό των ασθενών τους προτού συνταγογραφήσουν αντιβιοτικά.

Ένα άλλο θέμα που διακυβεύεται είναι ο υψηλός όγκος των ασθενών που χρησιμοποιούν το τμήμα έκτακτης ανάγκης για τις STD ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να αντιμετωπιστούν καλύτερα στις εγκαταστάσεις εξωτερικών ασθενών ή στις κλινικές δημόσιας υγείας.

Ακόμη και εκεί, λέει ο Jones, υπάρχει ελάχιστη εστίαση στην αντοχή στα αντιβιοτικά. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας του Ντιτρόιτ και προηγουμένως με ένα στο Σικάγο, λέει ότι δεν επικεντρώνεται στη σωστή χρήση των αντιβιοτικών για την πρόληψη της αντίστασης στα αντιβιοτικά.

«Θέλουν πραγματικά να θεραπευτούν οι ασθενείς έτσι ώστε η ασθένεια να μην εξαπλωθεί», είπε. "Αυτός είναι ένας άλλος τομέας όπου μπορεί να βελτιωθεί η διαχείριση των αντιβιοτικών. "

April 13, 2018