Back to Question Center
0

Το MIT απλά κόβει τις δεσμεύσεις του με το Nectome, την «100-Percent-Fatal» Brain-Preserving Company

1 answers:

. Το MIT ανακοίνωσε σήμερα (2 Απριλίου) ότι έχει αποσπάσει μια υπεργολαβία με τη Nectome, μια εταιρεία που λέει ότι θα διατηρήσει το μυαλό των πεθαμένων ανθρώπων για να τους αναβιώσει στο μέλλον.

.

. Η ανακοίνωση του MIT δήλωσε ότι διακόπτει μια υπεργολαβία που αφορούσε το πανεπιστήμιο στην ερευνητική έρευνα που χρηματοδοτείται από το Nectome μέσω του εργαστηρίου νευροεπιστήμονα MIT του Ed Boyden. Το Nectome έχει λάβει περισσότερα από 915 - on screen teleprompter.000 δολάρια σε επιχορηγήσεις από το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας.

.

. Η Live Science ανέφερε το Μάρτιο για την υπηρεσία «100%-θανατηφόρα» της εγκυμοσύνης. Οι νευροεπιστήμονες της Live Science που ερωτήθηκαν την εποχή εκείνη ήταν βαθιά σκεπτικοί, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η θανατηφόρα υπηρεσία θα επέτρεπε πράγματι να αναβιώσει ένα άτομο στο μέλλον. [ Κορυφαίοι 10 περίεργοι τρόποι που αντιμετωπίζουμε με τους νεκρούς ]

.

. Η ανακοίνωση του MIT περιλαμβάνει επίσης μια λεπτομερή κριτική της έρευνας του Nectome, ξεκινώντας από λέγοντας: "Η νευροεπιστήμη δεν έχει προχωρήσει επαρκώς στο σημείο που γνωρίζουμε εάν κάποια μέθοδος διατήρησης του εγκεφάλου είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διαφυλάξει όλα τα διαφορετικά είδη. τα βιομόρια που σχετίζονται με τη μνήμη και το μυαλό Δεν είναι επίσης γνωστό αν είναι δυνατόν να αναδημιουργηθεί η συνείδηση ​​ενός ατόμου . »

.

. Το πανεπιστήμιο είπε επίσης ότι η Boyden "δεν έχει προσωπική σχέση - οικονομική, επιχειρησιακή ή συμβατική - με την εταιρεία Nectome."

.

. Τα σχέδια του Nectome ακούγονται εξωφρενικά, αλλά οι ιδρυτές του MIT-απόφοιτοι έκαναν την εκτίμησή τους για τη συμμετοχή του νευροεπιστήμονα Ed Boyden του MIT. Όπως αναφέρει η MIT Technology Review σε ένα κολακευτικό προφίλ της εταιρείας που δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου, ο Nectome έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο για την επιτυχή διατήρηση του νευρικού δικτύου ή της σύνδεσης ενός νεκρού χοίρου. Και η εταιρία αργότερα προσπάθησε τη διαδικασία της στο πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας ηλικίας 2. 5 ωρών. Στο μέλλον, το Nectome σκοπεύει να διατηρήσει το μυαλό των ζωντανών ανθρώπων, ως μέσο αυτοκτονίας με υποβοηθούμενη από ιατρό.

.

. Η θεωρία πίσω από το τελικό στόχο του Nectome είναι ότι ένας καλά διατηρημένος σύνδεσμος χάρτης όλων των συνδέσεων μεταξύ των νεύρων ενός εγκεφάλου μπορεί να περιέχει αρκετές πληροφορίες για μελλοντικούς επιστήμονες να ψηφιοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν για να επαναδημιουργήσουν τη συνείδηση ​​ενός νεκρού. Όταν η τεχνολογική αναθεώρηση δημοσίευσε το άρθρο της, μια σειρά από δημοσιεύσεις τεχνολογίας και επιστήμης πήδησαν στην ιστορία, επαναλαμβάνοντας τις πιο φιλόδοξες αξιώσεις των τρομερών, θανατηφόρων υπηρεσιών.

.

. Εντούτοις, οι νευροεπιστήμονες που είχαν μιλήσει προηγουμένως για την Live Science ήταν βαθιά σκεπτικοί.

.

. "Η σημαντική ερώτηση," είπε ο νευροεπιστήμονας του Χάρβαρντ Σαμ Γκερσμάν, "είναι εάν το connectome αρκεί για τη μνήμη: Μπορώ να αναδημιουργήσω όλες τις μνήμες γνωρίζοντας μόνο τις συνδέσεις μεταξύ των νευρώνων; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι, δεδομένων των γνώσεών μας για το πώς αποθηκεύονται οι μνήμες -. το ίδιο το θέμα είναι αμφιλεγόμενο. "

.

. Ο νευροεπιστήμονας του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, Jens Foell, είπε προηγουμένως στη Live Science ότι οι βασικές πληροφορίες θα χάνονταν για τη διατήρηση του συνδέσμου.

.

. "Είναι αλήθεια ότι οι συνάψεις είναι εκεί όπου συμβαίνει όλη η δράση", είπε. "Αλλά η συμπεριφορά των κυττάρων πυροδότησης καθορίζεται από άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών μέσα στα κύτταρα που καθορίζονται από πρωτεΐνες που είναι πολύ μικρότερες από τις συνάψεις - και μερικές από αυτές είναι βραχύβιες)."

.

. Ένας αριθμός νευροεπιστημόνων επέκρινε δημοσίως την Nectome, καθώς και άλλους ερευνητές που είχαν συνεργαστεί μαζί τους ή τις στήριζαν σιωπηρά.

.

. Αξίζει να σημειωθεί ότι όχι κάθε νευροεπιστήμονας συμφωνεί ότι οι υποσχέσεις του Nectome είναι ολικές.

.

. Μετά από το προηγούμενο άρθρο, ο Sebastian Seung, ένας εμπειρογνώμονας συνδέσμου στο Πανεπιστήμιο του Princeton, έγραψε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Live Science που προσφέρει κάποια υποστήριξη για το Nectome.

.

. "Συμφωνώ ότι η διαδρομή του Nectome είναι υπερβολική," έγραψε. "Αλλά μπορώ να δω κάποιον που κάνει μια λογική κρίση ότι το Nectome είναι καλύτερο από τις εναλλακτικές λύσεις: 1) κανονικός θάνατος με μηδενική πιθανότητα αναγέννησης και 2) Alcor χωρίς επίδειξη συντήρησης. )

.

. Ο Seung, του οποίου ο Ted Talk εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Nectome, αλλά δεν εμπλέκεται άμεσα στην εταιρεία, επίσης συζητήθηκε εκτενώς με τους επικριτές του Nectome στο Twitter.

. .

. Ούτε το MIT ούτε το Nectome απάντησαν αμέσως σε ερωτήσεις της Live Science σχετικά με τη διαίρεση των τρόπων.

.

. Αρχικά δημοσιεύθηκε στο Live Science .

April 13, 2018