Back to Question Center
0

Δόντια του μέσου;

1 answers:

. Ένας κυνηγός διέσχισε πρόσφατα μονοπάτια με μια σπάνια γάτα: ένα λιοντάρι βουνού με επιπλέον δόντια και λευκά μουστάκια στην κορυφή του κεφαλιού του, ανέφερε το Τμήμα Ψαριών και Παιχνιδιών του Αϊντάχο.

.

. Ο κυνηγός είδε το νεαρό αρσενικό λιοντάρι κοντά στο Πρέστον, μια πόλη στο νοτιοανατολικό Αϊντάχο, στις 30 Δεκεμβρίου 2015. Ο κυνηγός είδε την επίθεση των λιονταριών σε σκύλο σε ιδιωτική ιδιοκτησία πριν ξεφύγει στους λόφους, - houses for sale in cadiz spain. μια δήλωση .

.

. Με τη βοήθεια των κυνηγών, ο κυνηγός παρακολούθησε το λιοντάρι του βουνού για 3 ώρες πριν το συλλέξει νόμιμα. Ο σκύλος που συμμετείχε στην προηγούμενη επίθεση επέζησε, ανέφερε το τμήμα. [ Φωτογραφίες: Οικογενειακή γιορτή βουνών ]

.

. Αλλά το λιοντάρι του βουνού ήταν μακριά από μια συνηθισμένη γάτα, ο κυνηγός βρήκε. Είχε σχηματίσει πλήρως τα δόντια του σκύλου και τα μικρά μουστάκια που εξελίχθηκαν από καλυμμένο με γούνα ιστό στην αριστερή πλευρά του μετώπου του, ανέφερε το τμήμα.

.

. Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την ασυνήθιστη ανάπτυξη, αλλά οι βιολόγοι του κράτους πρότειναν δύο ιδέες. Ίσως τα δόντια είναι τα ερείπια ενός συζευγμένου δίδυμου που πέθανε στη μήτρα, αλλά απορροφήθηκε από το επιζών εμβρύου, σύμφωνα με τους βιολόγους.

.

. Ή, ίσως η ανωμαλία είναι ένας όγκος τερατώματος. αυτές είναι μάζες γεμάτες με δόντια, τρίχες και μερικές φορές ακόμη δάχτυλα και δάκτυλα. Οι όγκοι περιέχουν ιστό που βρίσκεται σε έμβρυα πρώιμης φάσης. Είναι συνήθως καλοήθεις και δεν εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος, σύμφωνα με τους ερευνητές της Live Science πέρυσι.

.

. Αυτοί οι όγκοι είναι ασυνήθιστοι σε ανθρώπους και ζώα, αλλά εξακολουθούν να εμφανίζονται περιπτώσεις στην ιατρική βιβλιογραφία. Για παράδειγμα, ένας όγκος τερατώματος σε έναν εγκέφαλο της γυναίκας της Ιντιάνα περιείχε τρίχα, οστά και δόντια, σύμφωνα με την Live Science τον Απρίλιο. Σε μια άλλη περίπτωση, ένα τέκνο ηλικίας 4 μηνών στο Μέριλαντ είχε ένα τερατώμα στο μυαλό του που περιείχε πλήρως σχηματισμένα δόντια , αλλά οι χειρουργοί ήταν σε θέση να αφαιρέσουν την ανάπτυξη.

.

. Ωστόσο, η ακριβής αιτία της ανωμαλίας του βουνού του βουνού είναι η εικασία κάποιου, ανέφερε το τμήμα.

.

. "Οι βιολόγοι από τη νοτιοανατολική περιοχή του Αϊντάχο Ψάρια και Παιχνίδι δεν είδαν ποτέ κάτι τέτοιο όπως η συγκεκριμένη παραμόρφωση πριν," δήλωσε το τμήμα στη δήλωση.

.

. Ο κυνηγός ανέφερε τη συγκομιδή στο Τμήμα Ψαριών και Παιχνιδιών και ένας υπεύθυνος διατήρησης επαλήθευσε ότι ο κυνηγός είχε έγκυρη άδεια και ετικέτα κυνηγιού. Ο αξιωματικός κατέγραψε επίσης πληροφορίες σχετικά με το ορεινό λιοντάρι και πώς σκοτώθηκε και τραβώντας ένα δόντι για ανάλυση ηλικίας, ανέφερε το τμήμα. Αλλά ο κυνηγός δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει το ζώο στο τμήμα για περαιτέρω ανάλυση.

.

. Τα λιοντάρια βουνών είναι ένα είδος ιθαγενών θηραμάτων στο Αϊντάχο. Αλλά "εξαιτίας της απροσεξίας τους και της επιφυλακτικότητας τους, οι ανθρώπινες συναντήσεις με τα λιοντάρια του βουνού είναι σπάνιες", ανέφερε το τμήμα.

.

. Ωστόσο, τα ζώα των θηραμάτων της γάτας, συμπεριλαμβανομένων των ελαφιών και των άγριων γαλοπούλων, κινούνται σε χαμηλότερα υψόμετρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να ξεφύγουν από το κρύο και το χιόνι, ωθώντας τα λιοντάρια να ακολουθήσουν τη λεία τους σε περιοχές που πλαισιώνουν αγροτικές ή αστικές κοινότητες. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, τα λιοντάρια περιστασιακά έχουν περιστατικά με ανθρώπους, ζώα και κατοικίδια ζώα .

.

. Ακριβώς όπως τα λουλούδια και τα μουλάρια, τα λιοντάρια μπορούν να κυνηγηθούν νόμιμα στο Αϊντάχο. Αλλά οι μεγάλες γάτες μπορούν να επιδιωχθούν μόνο σε ορισμένες εποχές σε καθορισμένες περιοχές, και μόνο εάν ο κυνηγός διαθέτει την κατάλληλη άδεια και ετικέτα, το τμήμα είπε.

.

. Τυπικά, οι κυνηγοί μπορούν να συγκομίσουν ένα λιοντάρι το χρόνο. Οι κυνηγοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν κυνηγόσκυλα εάν έχουν την κατάλληλη άδεια κυνηγού κυνηγών, ανέφερε το τμήμα.

.

. Ακολουθήστε την Laura Geggel στο Twitter @LauraGeggel . Ακολουθήστε το Live Science @livescience , Facebook . Google+ . Πρωτότυπο άρθρο σχετικά με Live Science .

April 13, 2018