Back to Question Center
0

Τέσσερις ιστορίες για την πολιτική υγείας που θα παρακολουθήσουν το 2018

1 answers:

Με την ημέρα των ευχαριστιών στον καθρέφτη και το νέο έτος στον ορίζοντα, δεν είναι πολύ νωρίς για να αναμένουμε να αναφερθούμε στις ιστορίες της υγειονομικής περίθαλψης το 2018.

3) Στον κόσμο της πολιτικής για την υγεία, η τύχη του Affordable Care Act και μια από τις βασικές του διατάξεις - η ατομική εντολή - θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στους τίτλους για το άμεσο μέλλον. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η μόνη ιστορία της πολιτικής που αξίζει να προσέξουμε. Αν ψάχνετε για μια νέα γωνία σε μια ιστορία της πολιτικής για την υγεία, σας έχουμε καλύψει: Ανατρέξτε στο άρθρο Trudy Lieberman σχετικά με τις ιστορίες των νοσοκομείων ή διαβάστε για τέσσερις. περισσότερες ιστορίες της πολιτικής για την υγεία που αξίζει να κρατηθούν τα επόμενα χρόνια - zuerich wohnungssuche.

Four health policy stories to watch in 2018

Πώς διαμορφώνεται η πολιτική για την επιδημία οπιοειδών

Πολλές ειδήσεις έχουν δοθεί στην επιδημία οπιοειδών στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, αλλά σχετικά λίγα από αυτά. η υποβολή εκθέσεων εξέτασε παρεμβάσεις σε επίπεδο πολιτικής . Ο Γερμανός Lopez στο Vox πρόσφατα κοίταξε σε ένα από τα κράτη που παίρνει σοβαρά την επιδημία οπιοειδών: Βερμόντ. Ο Lopez διερεύνησε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του κράτους, το οποίο θέσπισε ένα "χιούμορ και μίλησε";. μοντέλο θεραπείας εθισμού το 2012. Πέντε χρόνια αργότερα, το Βερμόντ έχει ποσοστό θνησιμότητας υπερβολικής δόσης που είναι χαμηλότερο από τον περιφερειακό και εθνικό μέσο όρο και έχει μικρότερους χρόνους αναμονής για την έναρξη θεραπείας. Ο Lopez ανέφερε ότι η επιτυχία του προγράμματος Vermont, το οποίο υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη φροντίδα, ωθεί άλλα κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνιας και της Ουάσιγκτον, να εξετάσουν παρόμοιες παρεμβάσεις. Σε μια εποχή που μπορεί να φανεί δύσκολο να βρεθεί μια νέα οπτική γωνία στην κρίση των οπιοειδών, οι επιπτώσεις αυτών των νέων πολιτικών ίσως αξίζει να εξεταστούν.

Four health policy stories to watch in 2018

Υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης: η φαρμακευτική βιομηχανία και η νοσοκομειακή βιομηχανία. Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα από τον David Pittman της Politico , παλεύουν τα δόντια και τα νύχια πάνω από ένα σκοτεινό νόμο, ηλικίας άνω των δύο δεκαετιών, που θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά την τιμή των συνταγογραφούμενων φαρμάκων για νοσοκομεία σε κοινότητες χαμηλού εισοδήματος. Το πρόγραμμα τιμολόγησης φαρμάκων 340 Β, που ξεκίνησε το 1992, απαιτεί από τους κατασκευαστές φαρμάκων να παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις σε νοσοκομεία και κλινικές υγείας που εξυπηρετούν πληθυσμούς χαμηλού εισοδήματος. Ωστόσο, τώρα οι φαρμακευτικές εταιρείες (με τη στήριξη της διοίκησης του Trump) υποστηρίζουν ότι τα νοσοκομεία εκμεταλλεύονται αυτό το πρόγραμμα και τσακίζουν επιπλέον μετρητά.

Στα μέσα Νοεμβρίου, τα Κέντρα Medicare &. Η Medicaid Services (CMS) εξέδωσε απόφαση υπέρ των φαρμακευτικών εταιρειών, ζητώντας την επόμενη χρονιά σημαντικά χαμηλότερες επιστροφές στο νοσοκομείο. Όμως ο αγώνας δεν έχει τελειώσει: ομάδες υποστήριξης νοσοκομείων, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Νοσοκομειακής Ένωσης (AHA), έχουν ήδη καταθέσει διαταγή κατά της απόφασης. Αναμείνετε αυτή τη νομική μάχη για να συνεχίσετε το Νέο Έτος και ακολουθήστε την προσεκτικά: αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις κοινότητες χαμηλού εισοδήματος σε ολόκληρη τη χώρα

Ρύθμιση των εμβρύων CRISPR

. ) Four health policy stories to watch in 2018

Το περασμένο καλοκαίρι, εγώ έγραψα για τον Shoukhrat Mitalipov, PhD και την ομάδα του στο Πανεπιστήμιο Υγείας και Επιστήμης του Όρεγκον,. CRISPR-Cas9 για την επεξεργασία των γονιδίων των ανθρώπινων εμβρύων. (Αν και τα ανθρώπινα έμβρυα έχουν τροποποιηθεί γενετικά στην Κίνα από το 2015, ο Mitlipov και η ομάδα του χρησιμοποίησαν μια πιο ακριβή μέθοδο της ανθρώπινης γενετικής μηχανικής για να καθορίσουν μια εμβρυϊκή μετάλλαξη που. μπορεί να οδηγήσει σε υπερτροφική καρδιομυοπάθεια, μια κληρονομική καρδιακή νόσο, αργότερα στη ζωή. Μερικοί επιστήμονες εξέφρασαν τη χαρά τους για το γενετικό αυτό χειρισμό, ενώ άλλοι επισήμαναν ότι η αμερικανική πολιτική μπορεί να μην είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσει νέες προόδους στην επεξεργασία εμβρύων. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ειδική περίπτωση: αν και η επεξεργασία ανθρώπινων εμβρύων ρυθμίζεται από το FDA και το NIH, δεν υπάρχει κανένας νόμος εναντίον του. Η επανάσταση του Mitalipov έχει προκαλέσει σε μερικούς επιστήμονες να ανησυχούν ότι χωρίς αλλαγή πολιτικής, η επεξεργασία ανθρώπινων εμβρύων στην Αμερική θα μπορούσε να αποσυρθεί . Από την πλευρά της ηθικής, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν και πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν αυτή την επιστημονική πρόοδο και εάν θα αλλάξουν ή όχι οι πολιτικές που αφορούν την επεξεργασία ανθρώπινων εμβρύων.

Four health policy stories to watch in 2018

Θα είναι η Amazon ο νέος γίγαντας του φαρμακείου;

Ας ολοκληρώσουμε τα πράγματα με κάποια ζουμερή εικασία. Για τους τελευταίους μήνες, το Διαδίκτυο έχει καταστραφεί από τις αναφορές ότι ο online giant λιανικής θα κλονίσει τη φαρμακευτική βιομηχανία. Οι φήμες ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι αφού η Amazon εξαγόρασε το Whole Foods και οι πεπεισμένοι υπάλληλοι ανέφεραν ότι είναι πιθανό να επεκταθεί η επιχείρηση στο φαρμακείο. Επιπλέον, τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι η Amazon έλαβε έγκριση για άδειες χονδρικής φαρμακείου σε τουλάχιστον 12 κράτη.

Οι φήμες μπορεί να οδηγήσουν πουθενά. Ωστόσο, οι αναλυτές αναφέρουν ότι η ηλεκτρονική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχει τη δυνατότητα να διαταράξει βαθιά το σημερινό σύστημα φαρμακείων - ενδεχομένως προωθώντας μεγαλύτερο ανταγωνισμό τιμών για τα ναρκωτικά. Η απλή απειλή της εισόδου του Αμαζονίου στην αρένα προκάλεσε πτώση των αποθεμάτων φαρμακείου στα τέλη Οκτωβρίου. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους η Amazon θα μπορούσε να εισέλθει στην επιχείρηση φαρμακείου, συμπεριλαμβανομένου ενός φαρμακείου με παραγγελίες μέσω αλληλογραφίας, ως διαχειριστής παροχών φαρμακείου ή ως παροχέας εξειδικευμένων υπηρεσιών για τους γιατρούς. Παρά το γεγονός ότι η Amazon θα συμμετάσχει ή όχι στην επιχείρηση φαρμακείων εξακολουθεί να είναι στον αέρα, οι συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης καθιστούν αυτή την κρίσιμη ιστορία της οικονομίας για την παρακολούθηση των επόμενων μηνών.

Έχετε άλλη μια συμβουλή για ιστορίες πολιτικής για την υγεία;. Αναφέρετε τα παρακάτω στα σχόλια.

April 13, 2018