Back to Question Center
0

Σήμερα, η παρουσίαση του τμήματος για την «κατάψυξη» για την απώλεια βάρους μας αφήνει κρύο.

1 answers:

Ακριβώς όταν πολλοί Αμερικανοί σκέφτονται πώς θα ταιριάζουν με τα μαγιό τους αυτό το καλοκαίρι, το NBC's Today Show έδωσε μια απάντηση: το πάγωμα των νεύρων.

Ένα τμήμα την περασμένη εβδομάδα είχε Megyn Kelly φιλοξενεί πάνω από το "επιτυχία";. μιας νοσοκόμας που ονομάζεται Melissa Donovan, η οποία είπε ότι έχασε 25 κιλά μετά από μια πειραματική διαδικασία για να "freeze"; - complete package details. ένα κλαδί του νευρικού κόλπου της, το οποίο μεταφέρει σήματα μεταξύ του εντέρου και του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένων των αισθήσεων της πείνας.

Η Kelly συνέντευξη επίσης με τον επεμβατικό ακτινολόγο J. David Prologo, ο οποίος δήλωσε ότι το σωματικό λίπος του Donovan είχε μειωθεί κατά 14%, δεδομένου ότι η διαδικασία που ονομάζεται κρυοθεραπεία εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Today Show segment on ‘nerve freezing’ for weight loss leaves us cold. Here’s why.

"Αυτό είναι τρελό, και μου αρέσει!" Â €;. είπε. «Γιατί το καταφέρνει μόνο η Μελισσά;. Τι συμβαίνει με την υπόλοιπη Αμερική;

Η χρηματοδότηση της βιομηχανίας δεν αναφέρεται

Η υπόλοιπη Αμερική ίσως θελήσει να εξετάσει ορισμένα γεγονότα που δεν αναφέρθηκαν στον τομέα.

Για ένα πράγμα, itâ ¢ â, ¬ â "¢ s δεν είναι σαφές εάν Donovanâ € ™ s 25-λιβρών απώλεια βάρους είναι αντιπροσωπευτική των αποτελεσμάτων που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να αναμένουν να επιτύχουν. Έχασε 25 κιλά κατά τη διάρκεια οκτώ μηνών, αλλά η μέση απώλεια βάρους μεταξύ των δέκα ατόμων που συμμετείχαν στην πιλοτική μελέτη των 90 ημερών ήταν πιθανώς περίπου 7 έως 10 λίβρες, με βάση την αφηρημένη.

Επίσης, όπως δημοσιεύεται στο Emory University :

  • Οι ερευνητές έχουν μόνο «αποδείξει την ασφάλεια»;. της διαδικασίας, όχι η αποτελεσματικότητά της.
  • Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την HealthTronics / Endocare, μια εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας που κατασκευάζει τους ανιχνευτές απόπλυσης που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία.
  • Η μελέτη δεν έχει δημοσιευθεί ούτε έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους - έχει παρουσιαστεί μόνο σε ιατρικό συνέδριο.

Επίσης δεν αναφέρεται: Υπάρχουν και άλλες πιθανές εξηγήσεις για το γιατί αυτή η γυναίκα έχασε βάρος και καλός λόγος να πιστεύει ότι θα μπορούσε να ξανακερδίσει αυτό το βάρος, σημειώνει ο Yoni Freedhoff, MD,. Το Πανεπιστήμιο της Οτάβα και ένα HealthNewsReview. org συνεισφέρων.

Είπε έως ότου αυτό συγκρίνεται με μια διαδικασία ψεύτικη, "Πιστεύω (α) πραγματική πιθανότητα είναι ότι αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα φαινόμενο placebo,". στην οποία ένας ασθενής πιστεύει ότι η όρεξή της θα είναι διαφορετική ως αποτέλεσμα της διαδικασίας, οδηγώντας την να τρώει λιγότερα και να χάσει βάρος.

Οι διαδικασίες απάτης χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας μιας χειρουργικής επέμβασης. Μια ομάδα ασθενών λαμβάνει τη χειρουργική επέμβαση - συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής παρέμβασης (στην περίπτωση αυτή, της κατάψυξης του νεύρου) - ενώ μία ομάδα ομάδας ελέγχου λαμβάνει χειρουργική επέμβαση αλλά χωρίς θεραπεία . Η ψεύτικη εκδοχή χρησιμεύει ως το εικονικό φάρμακο.

Πώς θα μετατραπούν οι ασθενείς;

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Emory, το νεύρο που επηρεάζεται θα επανέλθει πλήρως μετά από οκτώ έως 12. μήνες. Το Prologo ελπίζει ότι το πρόσφατα αναγεννημένο νεύρο θα είναι λιγότερο υπερκινητικό, παρέχοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τους ασθενείς. â € ™

Στην εκπομπή Prologo είπε, â € œIt θα σας κρατήσει στη διατροφή σας αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να κερδίσει κάποια ορμή.

Εξήγησε περαιτέρω: "Η ελπίδα είναι ότι μέχρι τότε νέες συνήθειες θα είναι βαθιές και η ζωή του ατόμου θα μετατραπεί.

Δεν υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο ζωής των ασθενών θα μετατραπεί. â € ??. Μετά από όλα, η μόνιμη απώλεια βάρους isnâ € ™ t μόνο για την πείνα?. απαιτεί την ανάπτυξη εναλλακτικών στρατηγικών για την αντιμετώπιση του στρες και άλλων ωθητών που οδηγούν στην υπερκατανάλωση τροφής.

Ο Freedhoff είπε μόλις το νεύρο μεγαλώσει και τα κανονικά σήματα πείνας επαναλαμβάνονται, "δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκεφτεί κανείς ότι οι ασθενείς" - νέες συνήθειες, "που δημιουργήθηκαν σε μια εποχή μικρότερης πείνας. , δεν θα διαλύσει.

Στην καρδιά της, η Kelly ρώτησε για τις πιθανές παρενέργειες και αν θα χρειαστεί ένας άλλος πυροβολισμός μόλις το νεύρο μεγαλώσει.

Αλλά συνολικά, δεν υπήρξε μεγάλη διερεύνηση αυτών των θεμάτων. Μια σημαντική δυνητική ανεπιθύμητη ενέργεια που δεν έχει εξερευνηθεί είναι η γαστροπάρεση , ή όταν το στομάχι αδειάζει αργά, μερικές φορές αναφέρεται ως «παράλυτο στομάχι». â € ??. Μπορεί να συμβεί μετά από βλάβη στο νεύρο του πνεύμονα και μπορεί να προκαλέσει ναυτία, έμετο, φούσκωμα και πόνο.

Το δελτίο ειδήσεων αναφέρει ότι η διαδικασία γίνεται με τη βοήθεια ζωντανών εικόνων από CT σάρωση. â € ??. Και στην επίδειξη, ο Kelly είπε ότι ο δείκτης σωματικής μάζας του Donovan ελέγχθηκε με σάρωση "CT". â € ??. Αυτό μας κάνει να αναρωτηθούμε: Πόσο έκθεσης στην ακτινοβολία εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία;. Αυτή η ερώτηση δεν ρωτήθηκε.

Ένα βήμα για την ιστοσελίδα της επίδειξης

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα δεν ήταν η μόνη πρίζα των μέσων ενημέρωσης που πήδηξε σε αυτή την αδέξια ιστορία. Η ABC News , η Νέα Υόρκη Post , Â και Time την κάλυψαν επίσης.

Στο τέλος του τμήματος, ο Kelly σκηνοθέτησε τους θεατές στην ιστοσελίδα του Today show για περισσότερες πληροφορίες. "Μπορώ να αισθανθώ την καταστροφή της ιστοσελίδας, â €;. δήλωσε.

Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία στην ιστοσελίδα του show ή ακόμα και μια σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων της Emory.

5 days ago