Back to Question Center
0

Οι Μυστηριώτες έφτασαν «Βήμα προς την Αμερική» Πριν από τους Βίκινγκς

1 answers:

. Ένα από τα πρώτα βήματα για τους Ευρωπαίους καθώς εξερευνούσαν σε ολόκληρο τον Ατλαντικό για τελική προσγείωση στην Αμερική αποικίστηκε πολύ νωρίτερα από ό, τι είχε σκεφτεί προηγουμένως - και όχι από τους Βίκινγκς, που κάποτε θεωρούνταν πρωτοπόροι αυτών των νησιών, λένε οι ερευνητές.

- web design in auckland.

. Οι Νήσοι Φερόε βρίσκονται περίπου στο ήμισυ της διαδρομής μεταξύ Νορβηγίας και Ισλανδίας. Ήταν οι πρώτοι τοίχοι πέρα ​​από το αρχιπέλαγος των Σέτλαντς της Σκωτίας για τη διασπορά των Βίκινγκ που κορυφώθηκε στην ευρωπαϊκή ανακάλυψη της ηπειρωτικής Βόρειας Αμερικής τον 11ο αιώνα, περίπου 400 ή 500 χρόνια πριν ο διάσημος ταξίδεψε ο Χριστόφορος Κολόμβος .

.

. Μέχρι τώρα, οι επιστήμονες πίστευαν ότι οι Βίκινγκς ανέλαβαν την πρώτη μεγάλη εγκατάσταση των Φαρόων τον 9ο αιώνα. Παρ 'όλα αυτά, υπήρχαν υποδείξεις ότι πιθανόν να υπήρχαν προηγούμενες αφίξεις εκεί - για παράδειγμα, περίπου το 825, ο Ιρλανδός μοναχός Dicuil στο δικαστήριο του Καρλομάγνου έγραψε ότι οι Ιρλανδοί αστυφύλακες εγκαθιστούν τα νησιά εκ των προτέρων που ίσως ήταν οι Φαρόες, ο ερευνητής Mike Church, περιβαλλοντικός αρχαιολόγος. στο Πανεπιστήμιο Durham της Αγγλίας, είπε σε LiveScience σε μια συνέντευξη. [ Αρκετοί αγωνιστές: 7 μυστικά των ναυτικών Βίκινγκ ]

.

. Οι εποίκοι μυστηρίου

.

. Τώρα, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει σταθερά αρχαιολογικά στοιχεία "για τον ανθρώπινο αποικισμό των Φαρόων από ανθρώπους περίπου 300 με 500 χρόνια πριν από την μεγάλης κλίμακας αποίκωση Βίκινγκ του 9ου αιώνα, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι αυτοί. οι άνθρωποι ήταν ή από πού προέρχονταν ", ανέφερε η Εκκλησία σε δήλωση.

.

. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο του Á Sondum στο νησί Sandoy. Η έρευνα αποκάλυψε μια εκτεταμένη ανεμογεννήτρια άμμο που περιείχε έμπλαστρα καμένης τέφρας τύρφης από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

.

. Αυτή η τέφρα περιελάμβανε κόκκους κριθαριού που καίγονται σε οικιακές εστίες, οι οποίες έδειξαν άνθρακα που χρονολογείται ήταν προ-Βίκινγκ. Το κριθάρι δεν είναι αυτόχθονες στις Φαρόες, επομένως πρέπει να έχει αναπτυχθεί ή να φθάσει στα νησιά από τους ανθρώπους.

.

. "Αυτό είναι το πρώτο αρχαιολογικό τεκμήριο που αποδεικνύει ότι υπήρχαν άνθρωποι εκεί στις Φαρόες πριν από το μεγάλο γεγονός αποικισμού Βίκινγκ", δήλωσε ο Εκκλησία.

.

. Οι άνθρωποι θα είχαν εξαπλώσει αυτές τις στάχτες στην άμμο κατά τον τέταρτο έως τον έκτο αιώνα και τον έκτο έως τον όγδοο αιώνα. Αυτή η πρακτική παρατηρήθηκε συχνά στην περιοχή του Βόρειου Ατλαντικού μεταξύ των Ευρωπαίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να σταθεροποιήσει τους αμμόλοφους και να διατηρήσει τον άνεμο από το να τις εξουδετερώσει.

.

. "Η πλειοψηφία των αρχαιολογικών στοιχείων για αυτόν τον πρώιμο αποικισμό πιθανότατα καταστράφηκε από τη μεγάλη εισβολή Βίκινγκ, εξηγώντας την έλλειψη απόδειξης που βρέθηκε στις Φαρόες για τον προγενέστερο οικισμό", ανέφερε η Εκκλησία.

.

. Παραμένει άγνωστο ποιοι ήταν αυτοί οι νεοανακαλυμμένοι άποικοι. Οι πιθανότητες μπορεί να περιλαμβάνουν θρησκευτικούς ερημίτες από την Ιρλανδία, τους αποίκους της Σκωτίας από την εποχή του Σιδήρου, ή τους εξερευνητές προ-Βίκινγκ από τη Σκανδιναβία. [ Οι 10 πιο ατρόμητοι εξερευνητές ]

.

. "Ίσως αυτοί ήταν ατρόμητοι εξερευνητές που φτάνουν από κάθε μία από αυτές τις περιοχές", δήλωσε ο Εκκλησία, προσθέτοντας ότι τα ευρήματα δημιουργούν περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι απαντούν.

.

. "Αν και δεν ξέρουμε ποιοι ήταν οι άνθρωποι εκεί που εγκαταστάθηκαν εδώ και από πού προέρχονταν, είναι σαφές ότι έφτιαξαν τύρφη για χρήση με κοπή, ξήρανση και καύση, πράγμα που δείχνει ότι πρέπει να έχουν μείνει εδώ εδώ και καιρό". δήλωσε ο ερευνητής Símun Arge, του Εθνικού Μουσείου των Νήσων Φερόε.

.

. Ερωτήματα της ανθρώπινης διευθέτησης

.

. Η έρευνα προκαλεί την κλίμακα, το χρονοδιάγραμμα και τη φύση της ανθρώπινης διευθέτησης της ευρύτερης περιοχής του Βορείου Ατλαντικού.

.

. "Αυτό δημιουργεί επίσης ερωτήματα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της ανθρώπινης δραστηριότητας σε άλλα νησιωτικά συστήματα όπου, κατά παρόμοιο τρόπο, τα στοιχεία μπορεί να έχουν καταστραφεί», δήλωσε ο Εκκλησία.

.
Mystery Settlers Reached 'Step to Americas' Before Vikings
Οι αρχαιολόγοι αποκαλύπτουν το τείχος ενός μακρόστενου Viking.
Πίστωση: Πανεπιστήμιο Durham.

. Ο Αρτζ συμφώνησε.

.

. Μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση να βρεθούν περισσότερες αποδείξεις για αυτούς τους αρχαίους εποίκους, σημείωσε η Εκκλησία.

.

. «Είμαστε πιθανότατα να κοιτάμε πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων, οπότε δεν θα υπάρξουν πολλά που θα βρεθούν και το μεγάλο γεγονός αποικισμού του Βίκινγκ πιθανότατα περιελάμβανε αρκετές βιτσέζικες ακρογιαλιές που βρισκόταν στα ίδια είδη τόπων όπου οι πρώτοι άποικοι βάζουν. σπίτια, έτσι πολλά από τα λίγα αποδεικτικά στοιχεία που υπήρχαν μπορεί να καταστραφούν », εξήγησε η Εκκλησία.

.

. Οι επιστήμονες κατέγραψαν τα ευρήματά τους online 17 Ιουλίου στο περιοδικό Quaternary Science Reviews.

.

. Παρακολουθήστε το LiveScience στις Twitter , Facebook και Google+ . Αρχικό άρθρο σχετικά με LiveScience .

4 days ago