Back to Question Center
0

Νέο πλήρωμα αστροναυτών που ξεκινά από το διαστημικό σταθμό απόψε

1 answers:

. Τρεις αστροναύτες είναι τελικά έτοιμοι να εκτοξεύσουν προς το Διεθνές Διαστημικό Σταθμό απόψε (14 Μαΐου), μετά από εβδομάδες καθυστέρησης που προκλήθηκαν κατά τη δοκιμή της ρωσικής κατασκευής διαστημικής κάψουλας.

.

. Ο αστροναύτης της NASA Joe Acaba και οι Ρώσοι κοσμοναύτες Γκενάντι Πάνταλβα και Σεργκέι Ρέβιν αναμένεται να αποσυρθούν από το κοσμοδρόμιο Βαϊκόναρ του Καζακστάν απόψε στις 11:01 π - cargo bikes sweden.μ. m. EDT (0301 GMT Τρίτη). Θα οδηγήσουν ένα διαστημόπλοιο Σόουζ σε τροχιά, τελικά να το ελλιμενίσει με τον σταθμό νωρίς το πρωί της Πέμπτης (17 Μαΐου), δήλωσαν αξιωματούχοι της NASA.

.

. Οι Acaba, Padalka και Revin αρχικά είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στις 29 Μαρτίου, αλλά ένας δοκιμαστικός έλεγχος πίεσης πυροδότησε την κάψουλα του πληρώματος Soyuz . Η πτήση έσπρωξε πίσω ένα μήνα και ένα μισό για να δοθεί αρκετός χρόνος στο ρωσικό διαστημόπλοιο RSC Energia να ετοιμάσει μια νέα κάψουλα για υπηρεσία.

.

. Μόλις φτάσουν στο διαστημικό σταθμό, οι τρεις διαστημόπλοιοι θα φέρουν το εργαστήριο σε τροχιά πίσω στο πλήρες έξι επιβαίνοντες. Οι συνάδελφοί τους μέλη της ομάδας Expedition 31 - ο Don Pettit της NASA, ο Ολλανδός Andre Kuipers και ο κοσμοναύτης Oleg Kononenko - είχαν τον σταθμό στον εαυτό τους από τις 27 Απριλίου.

.

. Acaba, Padalka και Revin θα ζήσουν σε τροχιά για τους επόμενους τέσσερις μήνες, επιστρέφοντας στη Γη στα μέσα Σεπτεμβρίου, δήλωσαν αξιωματούχοι της NASA. Οι τρεις νεοεισερχόμενοι θα λειτουργήσουν ως μηχανικοί πτήσης υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής της Expedition 31 Kononenko. [ Κουίζ: Η πραγματικότητα της ζωής στην τροχιά ]

.

. Νέες εμπειρίες χώρου

.

. Η Acaba, 44 ετών, είναι ντόπιος του Inglewood της Καλιφόρνια και κάνει τη δεύτερη πτήση της σταδιοδρομίας της. Έχει πάει στο σταθμό μια φορά πριν, στην αποστολή STS-119 της Discovery στο 2009 . Αλλά επέστρεψε στη Γη μετά από μόλις 13 ημέρες στην πτήση, οπότε αυτή θα είναι μια νέα εμπειρία γι 'αυτόν.

.

. "Ανυπομονώ να πάω από κάποιον που εργάστηκε για διάστημα δύο εβδομάδων στο διάστημα ως μέλος του πληρώματος του θαλάσσιου σκάφους που τώρα ζει στο διάστημα - που ζει και εργάζεται στο διάστημα - ως μακράς διαρκείας μέλος του πληρώματος", δήλωσε ο Ακαμπά σε δημοσιογράφους νωρίτερα αυτό το έτος. "Προσωπικά, νομίζω ότι θα είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία - αντί για ένα σφύριγμα," ας δουλέψουμε ", ξέρετε," τώρα είναι το σπίτι σας. "

.

. Η Acaba είναι ένας από τους αστροναύτες εκπαιδευτικών της NASA και διδάσκει το γυμνάσιο και το γυμνάσιο προτού ενταχθούν στις αστροναύτες της NASA το 2004.

.

. Ο Padalka, 53 ετών, είναι ένας παλαίμαχος διαστημόπλοιος που πραγματοποιεί το τρίτο του ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στην πτήση Expedition 31. Ένας πατέρας τριών από το Κρασνοντάρ της Ρωσίας έχει συγκεντρώσει συνολικά 585 ημέρες στην τροχιά της Γης.

.

. Η εκτόξευση απόψε θα σηματοδοτήσει την τέταρτη πίστα διαστημικής καριέρας του Padalka, καθιστώντας τον τον πιό έμπειρο διαστημόπλοιο στο καπό του Soyuz. Εκτός από τις δύο πτήσεις του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού το 2004 και το 2009, ο Padalka πέταξε επίσης στο διαστημικό σταθμό Mir της Ρωσίας σε μια αποστολή 198 ημερών που κάλυπτε τμήματα του 1998 και του 1999.

.

. Σε αντίθεση με τους Padalka και Acaba, η εκδήλωση απόψε θα σηματοδοτήσει το πρώτο ταξίδι στο χώρο για τον Revin.

.

. "Ανυπομονώ πραγματικά την εμπειρία", δήλωσε ο Revin, 46 ετών, στο SPACE. com μέσω ενός διερμηνέα πριν από μερικούς μήνες, αναφέροντας την ευκαιρία να κάνετε σημαντικό έργο και να συμμετέχετε σε μια ταλαντούχα ομάδα.

.

. «Από τη συναισθηματική άποψη, τη συναισθηματική πτυχή, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να μελετήσω τη Γη και όλα όσα την περιβάλλουν», πρόσθεσε. "Και επίσης, ανυπομονώ να επικοινωνήσω με παιδιά και με άλλους ανθρώπους, γιατί αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία, χρησιμοποιώντας τους πόρους που μπορεί να προσφέρει ο σταθμός για επικοινωνία."

.

. Ο Ρέβιν είναι ντόπιος της Μόσχας, της Ρωσίας, και έχει έναν γιο με τη σύζυγό του Ιρίνα. Συμμετείχε στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας ως κοσμοναυτής δοκιμής το 1996.

.

. Μια ιστορική άφιξη

.

. Ενώ η παραμονή στο διαστημικό σταθμό είναι αναμφισβήτητα πάντα συναρπαστική, τα μέλη του πληρώματος της Expedition 31 θα αντιμετωπίζονται σε ένα ιστορικό γεγονός, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

.

. Εάν η αποτυχία πάει καλά, ο Δράκος θα είναι το πρώτο ιδιωτικό διαστημόπλοιο που ποτέ θα κολλήσει με τον διαστημικό σταθμό και το πρώτο από αυτά τα 12 δρομολόγια θα μπορούσε να ξεκινήσει αργότερα φέτος.

.

. Η ιστορία αυτή παρέχεται από το SPACE. com , μια αδελφή τοποθεσία στο LiveScience. Μπορείτε να ακολουθήσετε το SPACE. com ανώτερος συγγραφέας Mike Wall στο Twitter: @michaeldwall . Ακολουθήστε το SPACE. com για τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την επιστήμη του διαστήματος και τις έρευνες στο Twitter @Spacedotcom και on Facebook . .

April 17, 2018